Як позбутися цвілі

21.08.2024   11:40    648

У продажу в магазинах та на ринках є спеціальний засіб Антигрибок або Антицвіль< a i = 4> — це спеціальний протимікробний засіб, функція якого полягає в усуненні та профілактики виникнення на різних поверхнях мікроорганізмів: грибків (у тому числі і небезпечної чорної плісняви), водоростей, лишайників, бактерій. Протигрибкові засоби діють щадно для оброблюваної поверхні і не завдають їй своєї дії жодних механічних або хімічних пошкоджень.

Останні новини:  Вчені довели, що ріст батьків не визначає зросту дитини

Любить селитися цвіль у ванній кімнаті, в кутах, що відсиріли, будь-яких приміщень (наприклад, у кухні, кімнатах), тобто, скрізь, де є вогкість. Дуже важлива профілактика цвілі, для цього потрібно дотримуватись певних правил та порад (ми вже про це писали).

Якісні антигрибкові суміші повинні бути:

  • високоефективними у боротьбі з мікробами,
  • мати досить високу паропроникність,
  • розчинятися у воді,
  • не мати різкого запаху,
  • повинні бути абсолютно екологічно чистими,
  • зручними у застосуванні,
  • безпечними для людей та тварин.
Останні новини:  Як позбутися плям від нальоту у ванній кімнаті та на кухні: 3 простих лайфхаки

Протигрибкові суміші продаються вже у готовому вигляді, деякі з них потрібно розвести з водою. Застосовувати їх можна як самостійний матеріал, так і як добавки в різні будівельні матеріали (цементні та бетонні розчини, водно-дисперсійні фарби, шпаклівки та грунтовки, затирання тощо). Перед тим, як застосовувати захисні суміші, слід детально ознайомитися з інструкцією в описі та технічних характеристиках товару щодо правильного їх застосування. Дотримуючись інструкцій, вдасться повністю видалити цвіль з поверхонь і надійно захистити їх від виникнення грибків.

Останні новини:  Як можна допомогти своїй дитині потоваришувати з однокласниками