Епатажний митець перетворив своє подвір’я на «парк інсталяцій», та це не ті творіння, які ми звикли бачити. Вони нагадують сміттєзвалище, пише Daily Star.

Останні новини:  Реакція батька на важкий момент у тренуванні доньки розчулила мережу

За словами Джона, потенційним покупцям подобається його будинок, але їх лякає «творчість» сусіда.

Нам потрібно продати нерухомість, щоб оплатити лікування матері. Оголошення про продаж будинку висить вже кілька місяців, але покупців немає через те, що сусіди не дають нам спокою – брухт розкиданий по всьому їхньому саду, на задньому дворі абсолютний безлад,
– скаржиться чоловік.

Цікаво те, що раніше сміття не було. Воно з’явилось на подвір’ї буквально за кілька днів. Серед них є візки для покупок, дитячі коляски, хлібниці та інші предмети.

Останні новини:  Пожежника у Каліфорнії заарештували за підозрою у розпалюванні п'яти лісових пожеж

У нас було дев’ять переглядів – усім подобається будинок, розмір кімнат тощо, але людей непокоїть сусідство. Намагався поговорити з ним про це й попросив прибрати непотріб, але він відмовився що-небудь робити,
– зізнається Джон.

Художник відреагував на претензії. Він каже, що сусід просто неправильно зрозумів його останній витвір. Насправді його сміття це «предмети, що є частиною цілеспрямованої мистецької кампанії та мають важливе значення».

Останні новини:  Жінка намагалась переплисти річку з піраньями, щоб розповісти правду про Ілона Маска