Ретроградний Меркурій у серпні вплине на всі знаки зодіаку: названо ключові дати

08.08.2024   17:00    41

Ретроградний Меркурій незабаром знову почне впливати на життя людей. Однак не поспішайте засмучуватися та готуватися до негараздів та випробувань.

Меркурій – це планета, яка керує спілкуванням, інформацією, інтелектом та дрібницями нашого повсякденного життя. Детальніше про те, як вона вплине на кожного, розповіли астрологи.

Меркурій стає ретроградним 3 чи 4 рази на рік. Його метою є нагадати, що варто бути уважнішими та чіткішими у своїх діях. Тому всім знакам доведеться бути більш обережними та перед тим, як ухвалювати рішення, перевіряти все двічі.

У серпні 2024 року ретроградний Меркурій буде перебувати у двох знаках – Діві та Леві. Тому з 5 по 14 серпня ваше звичне раціональне сприйняття може змінитися на тривожність і критичність до дрібниць. Ви можете зіткнутися з розчаруваннями, тому важливо знайти баланс та впорядкувати свої рутинні справи.

Останні новини:  Чому соняшникову олію не можна зберігати у шафці на кухні

З 14 по 28 серпня Меркурій переміститься в знак Лева, змінюючи фокус з зовнішніх факторів на внутрішні. Ви можете зіткнутися з сумнівами у собі та неправильною інтерпретацією своїх дій. Це буде час для саморефлексії та розвитку самооцінки.

Ключові дати

  • 5 серпня, 7 серпня

На початку ретроградного періоду можуть виникати моменти непорозуміння у стосунках. Будьте добрими до своїх близьких, оскільки кожен з нас проходить свої випробування.

  • 14 серпня, 18 серпня
Останні новини:  Жовтень щедро озолотить лише ці знаки Зодіаку. Хто казково розбагатіє

У цей час ви можете відчувати себе більш нестабільно. Уникайте необдуманих рішень щодо свого зовнішнього вигляду або кардинальних змін у житті.

  • 19 серпня – повний місяць

Під час цієї фази наші емоції можуть бути дуже сильними, але не завжди зрозумілими. Це хороший час для відпочинку та рефлексії.

  • 23 серпня

Ви можете виявити старі рани, про існування яких навіть не підозрювали. Це чудовий час для роботи з терапевтом або ведення щоденника.

  • 24 серпня
Останні новини:  Як вберегти одяг від вогкості та надати йому приємного аромату за допомогою рису

Відчуття нудьги та застою можуть призвести до бажання зробити щось значуще. Терпіння є ключовим – не поспішайте з новими проєктами.

  • 28 серпня

Завершується ретроградний Меркурій.