У Трампа виникла велика проблема - The Hill

25.07.2024   15:22    25

У Трампа виникла велика проблема - The Hill

Фото: Getty Images

Дональд Трамп

Після того, як президент США Джо Байден знявся з виборчих перегонів, найімовірнішою кандидатурою на посаду очільниці держави від політсили є віцепрезидентка США Камала Гарріс.

Після рішення 81-річного Джо Байдена не балотуватися на другий строк, 78-річний Дональд Трамп раптом став найстарішим кандидатом у президенти в історії Америки. На це у середу, 24 липня, вказує The Hill.

Останні новини:  Німецькі винищувачі перехопили літак РФ над Балтійським морем

«Трамп вже не є тією людиною, якою був раніше. Зараз колишній президент регулярно плутає імена, коли говорить навмання, і насилу закінчує речення», — звернув увагу ветеран Демократичної партії Макс Бернс.

Він нагадує, що Трамп неодноразово заявляв, що всі кандидати в президенти повинні проходити когнітивний тест (перевірку розумових здібностей) незалежно від віку. Бернс вважає, що настав час перевірити в першу чергу самого Трампа, який демонструє «тривожні докази розумового занепаду».

Видання ж з посиланням на опитування вказує, що 60% американців вважають Трампа занадто старим аби бути президентом. А серед виборців, які спостерігали за бурхливими дебатами Трампа з Байденом в червні, майже 50 відсотків вважають, що колишньому президенту слід відмовитися від участі в перегонах і зосередитися на своєму психічному здоров’ї.

Останні новини:  Індія – другий за обсягом постачальник заборонених технологій для РФ, - Bloomberg

«Проблемою для Трампа стала і кандидатура Камали Гарріс, яка майже на 20 років молодша від нього. Вона енергійніша, активо їздить країною у своїй передвиборчій боротьбі. Трамп до такого на звик», — додає видання.

Як повідомлялося, практично всі видатні демократи, які вважалися потенційними суперниками Гарріс, виступили за неї, включаючи губернаторів Мічигану Гретхен Вітмер, Каліфорнії Гевіна Ньюсома та Кентуккі Енді Бешира.

Останні новини:  В РФ зафіксували найбільший за всю історію дефіцит кадрів


korrespondent.net