Народний засіб для чищення унітазу

17.07.2024   09:40    45

Домогтися ідеальної білої поверхні унітазу не так складно, як може здатися на перший погляд. В цьому вам допоможуть перевірені народні засоби.

На YouTube-каналі Dri Pak розповіли, що боротися з жовтим нальотом на унітазі, навіть дуже складним, можна без допомоги хімії. Ба більше, ви запросто приготуєте домашній засіб для чищення з того, що є практично в кожному домі.

Останні новини:  Названо 5 способів нагріти спальню без опалення

Візьміть один пакетик лимонної кислоти (20-25 г) і розведіть у 1 склянці теплої води, ретельно перемішайте, щоб крупинки повністю розчинилися. Після цього додайте до розчину 3 ст. ложки будь-якого мийного засобу для посуду. Не забудьте ще додати 1 ст. ложку зубної пасти.

Акуратно перемішайте засіб, щоб всі компоненти розчинилися. Зверніть увагу, що під час цього процесу може піднятися піна — не переживайте, просто зачекайте, щоб вона осіла.

Останні новини:  Прості та ефективні методи зробити потертості на джинсах

Цей домашній засіб потрібно влити в унітаз та розподілити всією поверхнею всередині за допомогою йоржика. Залишіть розчин приблизно на 1 годину, потім ще раз добре протріть все йоржиком і змийте. Навіть від старого та стійкого нальоту не залишиться й сліду.

Ще один експерт радить використовувати для чищення унітаза соляну кислоту. Однак, тут дуже важливо дотримуватися всіх правил безпеки.

Останні новини:  Як ефективно і легко очистити плиту від застарілого жиру