Крісла, гамаки, шезлонги: як вибрати садові меблі якісно і недорого?

22

Літо — час сонячних ванн, веселих вечірок, релаксу біля басейну і розваг під відкритим небом. І якщо ви власник приватного будинку, то неодмінно стикалися з бажанням купити садові меблі. Розглядати стильні шезлонги, барвисті гамаки і стільці для тераси на фото — це одне, а вибрати і купити якісні меблі для присадибної ділянки — зовсім інше. У цій статті ви знайдете практичні поради із облаштування комфортного екстер’єру від інтернет-магазину TABURETKA.UA.

Як вибрати садові стільці?

Крісло і стілець — базові меблі для будь-якого саду, адже вони організовують місця для відпочинку та розслаблення. Але часто під дією атмосферних опадів і палкого сонця такі меблі швидко втрачають привабливий вигляд і функціонал. Як цьому запобігти?

  1. Вибирайте садові стільці з надійних матеріалів виготовлення: дерево, метал, техноротанг, зміцнений пластик. Пам’ятайте, що меблі з пластику мать доступну вартість, але не стійкі до великої ваги; стільці з дерева чудово доповнюють візуал саду, але потребують регулярного догляду; крісла з ротангу слугують понад 10 років навіть в екстремальних умовах.
  2. Зверніть увагу на вид садових стільців, адже їх є дуже багато. Обідні стільці мають високі спинки і зручні підлокітники; лаунж-стільці вирізняються оригінальними формами і комфортом; крісла-гойдалки дозволяють розслабитись, не торкаючись землі; рибацькі крісла мають безліч додаткових функцій і регулювання. Також, варто поцікавитись конструкцією, деякі моделі можна штабелювати для зимового зберігання.
  3. Порівняйте ціни на меблі від різних виробників і почитайте відгуки. Це допоможе зробити правильний вибір.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Загалом, купуючи садові стільці, керуйтеся власними потребами, вподобаннями і ландшафтним дизайном ділянки.

Як вибрати шезлонг?




Розпал теплого сезону неможливо уявити без відпочинку біля водойми. А блакитний басейн необхідно доповнити зручним місцем для засмаги, найкращий варіант для цього — шезлонг. Підібрати і купити шезлонг для домашнього використання зовсім нескладно:

  1. Почніть із технічних характеристик: матеріал виготовлення, розмір і вага, функціонал. Наприклад: металевий шезлонг витримує великі навантаження і має стійкість до дії вологи; дерев’яний не буде нагріватися на сонці і слугуватиме довгі роки; пластиковий має приємну ціну і легку вагу.
  2. Виберіть потрібний тип сидіння. Вам потрібна модель з твердою чи м’якою спинкою? Тканинна оббивка подарує більше комфорту під час використання але довше сохне.
  3. Зверніть увагу на регулювання: деякі моделі можуть змінювати кут нахилу спинки, ідеально підлаштовуючись під ваші потреби.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Купуючи шезлонг, віддавайте перевагу надійним виробникам, що надають сертифікати якості на товар. Це заощадить ваші нерви і час.

Як обрати гамак?

Гамак — це дуже універсальний виріб, який можна використовувати всюди, де є дві міцні опори. Такий аксесуар влучно виглядатиме в саду, створить затишок в поході, стане до снаги дітям. З чого почати?

  1. Зорієнтуйтесь із призначенням: наприклад, гамак для дітей і дорослих має різну стійкість до ваги і матеріали виготовлення. Також зверніть увагу на щільність тканини і якість швів.
  2. Щоб вибрати потрібний розмір гамака, додайте до свого зросту +30 см. Така довжина буде оптимальною для лежання.
  3. Тканина з якої виготовлений гамак має вирішальне значення: бавовна — м’яка і дихаюча; нейлон — міцний і вологостійкий; поліестер — недорогий і довговічний.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Також, варто керуватися власними уподобаннями і бюджетом.

Купити садові крісла, гамаки, шезлонги та багато інших меблів можна на сайті мережі магазинів Табуретка.юа!