Зірковий перукар розповів про грубість Енн Хетевей та Дженніфер Лопес

Сьогодні,   19:30    514
Відомий стиліст Емануель Міллер, який багато років працював зі знаменитостями, заявив, що Енн Хетевей і Дженніфер Лопес виявилися одними з найнеприємніших зірок, з якими йому довелося зіткнутися.
1314_1.jpg (50.94 Kb)
«Я працював з Енн Хетевей на зйомках одного фільму, і це був один із найгірших моїх дослідів, — розповів Міллер у подкасті «What It Was Like». — Енн жодного разу не звернулася до мене, як до людини. Протягом чотирьох з половиною місяців вона поводилася зі мною, як зі слугою».
Хетевей спростувала ці звинувачення у заяві для Page Six:
«Дуже шкода чути, що спогади Менні про час, проведений разом, так сильно відрізняються від моїх. Я продовжую бажати йому лише найкращого».
У подкасті стиліст зазначив, що на той час його дочка була дублером на зйомках того ж фільму, і Хетевей жодного разу не поцікавилася у Міллера його родиною.
«Я особисто займався волоссям Енн, тільки ми вдвох, – згадував він. – Вона жодного разу не спитала: «А ваша дочка… У вас є інші діти?», або «Як довго ви одружені?» Не було жодної особистої розмови».
Міллер підкреслив, що протягом своєї кар’єри він багато спілкувався з іншими знаменитостями – наприклад, з Кейт Бланшетт, Джонні Деппом та Томом Хенксом – і ці розмови завжди були дружні та теплі.
«З Енн Хетеуей такого ніколи не було».
За словами Міллера, так само неприємно його здивувала поведінкою Дженніфер Лопес багато років тому.
«Раптом нам повідомили, що наступний гість вже на підході – Дженніфер Лопес», – розповів Міллер про зйомки невідомого ток-шоу за участю співачки.
За словами стиліста, всім присутнім було наказано «звільнити кімнату» і «почалася паніка».
«Я працював у багатьох ток-шоу, перебував у гримерках з різними акторами, але такого ніколи не бачив», — зазначив Міллер.
Стиліст уже збирався йти, але раптом згадав, що залишив у кімнаті пальто і повернувся за ним.
«Я зайшов у кімнату, щоб взяти пальто, що висіло на стільці, і в цей момент у кімнату увійшла Дженніфер», – розповів він.
Міллер стверджує, що ввічливо привітався з поп-зіркою та нагадав, що вони разом працювали над фільмом «Якщо свекруха – монстр» у 2005 році.
«Дженніфер просто подивилася на мене порожнім поглядом, а потім відвернулася до своїх охоронців, ніби кажучи: «Вам же ясно сказали прибрати це сміття і очистити кімнату? Чому тут ще хтось є?», — стверджує Міллер.
Стиліст був шокований тим, що Лопес не побажала з ним навіть говорити, незважаючи на те, що вони були знайомі з минулої спільної роботи.


bilshe.com

Останні новини:  Кіану Рівз з коханою потрималися за руки на прогулянці у Лондоні