З двома варіантами батареї: гібридний кросовер Geely Galaxy Starship 7 представили офіційно

Вчора,   22:31    185

Компанія Geely опублікувала перші фотографії нового середньорозмірного кросовера Galaxy Starship 7. Модель отримала нове покоління електричної гібридної технології Thor.

 

Незважаючи на науково-фантастичну назву, Geely Galaxy Starship 7 виглядає досить традиційно. Передня частина позбавлена решітки радіатора та виділяється тонкими бамперами і емблемою Geely, що складається з шести прямокутних форм.

У салоні встановлено великий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи та віртуальна панель приладів з двоспицевим кермом. Нахилена центральна консоль містить панель бездротової зарядки. Очікується, що продажі новинки на китайському ринку почнуться пізніше цього року.

Останні новини:  Показуватимуть новини та передачі: Hyundai почне встановлювати голографічні дисплеї у авто вже за два роки

Довжина Geely Galaxy Starship 7 становить 4740 мм, ширина — 1905 мм, висота — 1685 мм, а колісна база — 2755 мм. Новинка запропонує покупцям вибір між двома гібридними силовими агрегатами, що підключаються до мережі. Обидва будуть оснащені 1,5-літровим бензиновим двигуном і єдиним електродвигуном, що приводить в рух передні колеса. Акумулятори SVOLT матимуть ємність 19,09, або 28,94 кВт*год. На електротязі авто зможе проїжджати 101, або 150 км відповідно.

Останні новини:  Опубліковано нові деталі про відроджений Mitsubishi Pajero



autogeek.com.ua