Українські зірки, які виходять у світ без салонної укладки

Сьогодні,   00:00    159

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

Відомі та медійні люди завжди мають виглядати на висоті, адже за ними весь час слідкують прихильники та папараці. Саме том більшість артистів без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. Втім, героїні сьогоднішньої статті відчувають себе достатньо красивими, щоб з’являтися на публіці без гриму та укладки.

Останні новини:  57-річна Памела Андерсон відверто зізналася чи вільне її серце

Настя Каменських

Зірки, які виходять у світ без салонної укладки: Настя Каменських

Настя Каменських від природи має кучеряве волосся. Саме тому співачка завжди має вже готову зачіску, яка не потребує спеціальної укладки. Та вдома співачка зачасту зв’язує своє волосся у швидкий пучок. З такою кумедною зачіскою артистка регулярно з’являлася у своєму Інстаграм-блозі.

Варто додати, що Каменських з тих жінок, хто не боїться показати себе справжню. Співачка часто публікує свої фото без макіяжу і в домашньому вигляді.

Останні новини:  Травесті-діва Монро прокоментувала чутки про народження сина

Тіна Кароль

Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки

Тіну Кароль називають однією з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу.  Це звання повністю заслужене, адже Кароль має яскраву зовнішність і природну красу. На зйомках та концертах Кароль завжди з’являється у розкішному образі, з зачіскою та макіяжем. А ось у своєму Інстаграм-блозі співачка регулярно публікує фото, на яких вона без укладки і без макіяжу.

Ірина Білик

Зірки, які виходять у світ без салонної укладки: Ірина Білик

Ірина Білик – співачка, яка зробила не одну пластичну операцію і довгий час не могла прийняти свою зовнішність. Побачити артистку без макіяжу та зачіски – велика рідкість. Та все ж це іноді трапляється.




Білик має таку стрижку, яка навіть без професійної укладки виглядає гармонійно і пишно. Варто додати, що співачка дуже слідкує за своїм волоссям, регулярно його фарбує і робить доглядові процедури.

Останні новини:  Як Дженніфер Еністон підтримує неймовірну форму у 55 років


odnaminyta.com