Представлений седан Chery з гібридною силовою установкою Fulwin A8L C-DM

Вчора,   23:00    212


Представлений седан Chery Fulwin A8L C-DM, наступник Fulwin A8, який входить до серії Fulwin A8 C-DM. Він відрізняється новим дизайном передньої та задньої частин, а також подовженим кузовом. Машина оснащена гібридною системою, що підключається.

Chery Fulwin A8L C-DM було розсекречено Міністерством інформаційних технологій Китаю (MIIT). Fulwin 8AL C-DM оснащений великою восьмикутною решіткою з декором у вигляді точкової матриці. Тонкі фари більше не з’єднані з ґратами.

Останні новини:  Новий «зимовий» штраф для водіїв в Україні: хто під загрозою

Позаду логотип Chery замінено на логотип Fulwin, форма задніх ліхтарів змінилася. Також додані світловідбиваючі смуги по обидва боки бампера. Автомобіль оснащений звичайними дверними ручками та багатоспицевими дисками, 17- або 18-дюймовими дисками.

Довжина, ширина та висота Fulwin A8L C-DM становлять 4790, 1843 та 1487 мм відповідно, а колісна база – 2790 мм, що на 10 мм більше, ніж у Fulwin A8. Варіанти спорядженої маси — 1730 кг та 1770 кг. Також є нова фарба під назвою Green Bamboo Gray.

Fulwin A8L C-DM оснащений системою Chery Kunpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM, що складається з двигуна 1,5 л і електродвигуна з максимальною потужністю ДВС 115 кВт (154 л. с.) і максимальним моментом, що крутить, 220 Нм. Його літій-залізо-фосфатний акумулятор ємністю 18,67 кВт·год поставляється компанією Gotion High-tech, що забезпечує запас ходу чистою електрикою в 106 км. Максимальна швидкість становить 185 км/год. Офіційний запуск відбудеться наприкінці цього року.

Останні новини:  Представлений новий Peugeot 308: авто доступне у кузовах хетчбек та універсал


portaltele.com.ua