Як склалася життя Іраклі Макацарії після реаліті "Холостяк"

Сьогодні,   19:00    125

Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія став головним героєм шостого сезону романтичного реаліті-шоу «Холостяк». Після шоу він активно будував кар’єру в Україні, втім нині проживає разом з вагітною дружиною та сином у Грузії.

Редакція Новини.LIVE розповідає, як склалося життя героя після романтичного шоу.

Як нині живе «Холостяк-6» Іраклі Макацарія

У 2016 році за серце грузина боролося одразу 28 дівчат. Саме за його участі стався один із найгучніших скандалів за увесь проєкт.

Щоб краще пізнати дівчат, Іраклі жив із ними у справжньому наметовому таборі. Умови дикої природи не влаштовували багатьох учасниць, які звикли до комфорту і через накопичений негатив на шоу сталася жіноча бійка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Irakli Makatsaria (@maqatsa)




Перед побаченням з Макацарією на яхті, двоє дівчат Наташа та Катя почали видирати один одній волосся.

Останні новини:  Дружина Володимира Остапчука розповіла про зміну прізвища перед народженням дитини

«Холостяк» обурився не лише поведінкою дівчат що билися, а й інших учасниць, які не намагалися їх розборонити. Тоді Макацарія закохався в Альону Лесик, з якою був разом рік. Саме дівчина стала ініціатором розриву.

Особисте життя Іраклі Макацарії
Іраклі Макацарія та Альона Лесик. Фото: Instagram

Участь у шоу принесла Іраклі неймовірну популярність в Україні. Через два роки грузин взяв участь у популярному українському проєкті «Танці з зірками», де виступав на паркеті разом із Яною Заєць. Тоді грузина та його партнерку регулярно хвалили судді за працьовитість та в результаті вони зайняли третє місце.

Останні новини:  Тімур Мірошниченко зізнався, скільки грошей витрачає на місяць

У 2019 році Іраклі покликали стати тренером у 9 сезоні шоу «Зважені та щасливі» і саме його команда рожевих перемогла тоді в шоу.

Грузину приписували роман із популярною співачкою болівійського походження Мішель Андраде, втім, зірка спростувала ці чутки.

У 2021 році Іраклі повідомив, що його серце більше не вільне. Він закохався у 19-річну грузинку Лізу Чічуа. Дівчина на 17 років молодша за «Холостяка».

Останні новини:  Після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

У 2021 році Макацарія зробив коханій пропозицію, а у липні вони одружилися. На початку червня 2023 року Іраклі вперше став татом хлопчика Giorgi (Гіоргі).

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Хол💍стяк & Холостячка (@holostyakstb)

У середині жовтня цього року щасливий «Холостяк» повідомив про те, що Ліза вагітна і його родина очікує на поповнення.