Пєсков зробив заяву щодо здоров'я Путіна

Сьогодні,   11:31    1573

Пєсков зробив заяву щодо здоров я Путіна

Фото: ТАСС

Речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков

Низка ЗМІ раніше писали, що очільник Кремля має проблеми з серцем або ж навіть проходить лікування від онкологічного захворювання.

Очільник Кремля Володимир Путін не має проблем зі здоров’ям. Про це у середу, 16 жовтня, пише ТАСС з посиланням на його речника Дмитра Пєскова.

Останні новини:  У Росії тренуються 10 тисяч військових КНДР

Питання про здоров’я Путіна у журналістів виникло після того, як той під час наради з урядом у контексті обговорення вакцинації від грипу згадав, що регулярно проходить медичні обстеження в Центральній клінічній лікарні.

У свою чергу Пєсков наголосив, що візити Путіна до цього лікувального закладу — це «звичайні диспансеризації», які проводяться з профілактичною метою.

Останні новини:  У Кремлі відреагували на слова глави Чечні про кровну помсту

Здоров’я Володимира Путіна (зараз йому 72 роки) активно обговорюється з 2021 року, коли він упродовж тривалих періодів не з’являвся на публіці після пандемії COVID-19. Зокрема, ширилися чутки про те, що він може мати онкологічне захворювання. Влада РФ це не коментувала або заперечувала.

Глава російського режиму Володимир Путін справді носить бронежилет і робить це вже роками. Про це сказав представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов.

Останні новини:  ЗМІ дізналися, ким був вбитий у Підмосков'ї військовий


korrespondent.net