Шер з своїм хлопцем Олександром Едвардсом відвідали Залу слави рок-н-ролу 2024 року

Сьогодні,   06:30    312

Шер, 78-річна легенда музичної індустрії, і її хлопець 38-річний Олександр «AE» Едвардс, стали зірками червоного хідника на церемонії визнання митців, які мають значний вплив у світі рок-музики до Залу слави рок-н-ролу.

Про це пише видання Daily Mail.

Вони вдягнули однакові чорні шкіряні куртки, демонструючи стиль і злагодженість. Шер одягла максі-спідницю з поясом, корсетною блузкою та ботильйонами на платформі. Її образ доповнювали сріблясті аксесуари, а також розкішний макіяж з м’якими рожевими відтінками.

Шер з своїм хлопцем Олександром Едвардсом відвідали Залу слави рок-н-ролу 2024 року

Співачка ніжно обійняла Олександра, поки позували для фотографів. У центрі уваги був і їхній п’ятирічний син Слаш, який був одягнений у стильний монохромний костюм, що підкреслив родинну злагодженість.

Останні новини:  Леся Нікітюк у день 37-річчя посвітила ніжками у пишному міні та чоботах гофре

Церемонія стала особливою для Шер, адже вона нещодавно обурювалася з приводу свого виключення з цього престижного списку, заявивши в ефірі шоу Келлі Кларксон, що не прийме індокацію (включення), якщо її візьмуть.

«Я не буду в Залі слави рок-н-ролу, навіть якщо мені заплатять мільйон доларів,» – сказала вона, підкреслюючи свою рішучість.

Останні новини:  Тоня Матвієнко просуває у шоу-бізнес своїх дочок

Шер приєдналася до зіркової компанії цього року, серед яких були такі легенди, як Оззі Осборн та Kool & The Gang. Це свято музики стало не лише відзначенням її кар’єри, а й ще одним доказом її непереможного духу.