Сергій Кисіль розповів про неможливість служити через стан здоров'я

Вчора,   22:30    324

Український актор розповів, як проблеми зі здоров’ям завадили йому піти на фронт, та поділився сімейними мріями про відпустку після перемоги.

Сергій Кисіль розповів про неможливість служити через стан здоров я

Відомий український актор Сергій Кисіль відкрився в інтерв’ю для УНІАН, розповівши про своє бажання захищати Батьківщину на фронті.

Проте через стан здоров’я йому не дозволили стати до лав Збройних Сил України. У перші дні повномасштабної війни артист, разом із сім’єю виїхав до Хмельницького і звернувся до військкомату, однак його відправили додому. Утім, за новими законами, він поновив свої дані й стоїть на військовому обліку.

Останні новини:  Зірка «Трансформерів», Шая Лабаф, якого звинувачують у насильстві, затягує судовий процес

«За новим законом оновив свої дані, стою на обліку і навіть маю військову професію. Звісно, може прийти повістка. Від цього нікуди не дінешся» — підкреслив Сергій, додавши, що вважає оборону країни спільним обов’язком усіх громадян.

Крім того, актор зізнався, що разом з родиною мріє про відпустку на морі після перемоги. Він намагався відправити дружину з дітьми за кордон, але вони наполягають на поїздці разом. «Дружина сказала: «Поїдемо на море тільки разом із тобою». Тому роблю все, що можу, щоб наблизити перемогу, і ми могли здійснити нашу спільну мрію'» — поділився актор.


korrespondent.net

Останні новини:  21-річна донька Олени Кравець поділилась ніжними фото з бойфрендом