6 жіночих недоліків, які подобаються чоловікам

Сьогодні,   01:00    98

Ми розуміємо, що спроби стати ідеальною дівчиною ні до чого доброго не приведуть. Але все одно нам здається, що деяких недоліків можна було б позбутися. Хвилинку! Перш ніж починати нове життя, варто перевірити, чи ці недоліки не є перевагами.

Лінь

У розумних межах, звісно. Тому що зазвичай ми готові лаяти себе за найменший прояв лінощів. Наші мами та бабусі нас за це лаяли, і справедливо, загалом, лаяли – кому ж хочеться прибирати свою кімнату, коли можна книжку цікаву почитати? Проблема в тому, що ми часто доводимо себе до напівживого стану, намагаючись робити щось, коли немає сил, нездужає або – ну так, ліньки.

Чоловіки дивляться на це простіше: мені ліньки — це достатній привід нічого не робити. Правда-правда. Дівчина, яка дозволяє собі лінуватися – це прекрасна дівчина. Бо якщо їй самій ліньки, то не буде ж вона годинами нудіти: «Викинь ялинку, викинь ялинку… Що означає ліньки?!» Та тому, що його теж лаяла мама. За це саме. А ти не як мати. Ось пощастило, а.

Неохайність

У чоловіків дуже вибірковий зір. Є, звичайно, педанти, здатні розглянути шерстинку з хвоста кота, яка випадково залетіла на люстру, і заволати: «Кошмар, який у нас грязюка!» — Але це рідкість.

Зазвичай чоловіки помічають те, що їх цікавить, і не бачать того, до чого їм немає справи. Так ось, їм немає жодного діла до того факту, що в тебе відколовся шматочок лаку з нігтя. Або що соус капнув на домашню футболку. І їм плювати на твою звичку хрумтіти печивом на дивані, засинаючи крихтами все навколо. Зате вони чудово помічають той факт, що ти з цього приводу теж не дуже турбуєшся. Ділов, можна потім привести все в порядок. Пізніше ага. У нерях легкий характер. Це чудово.

Останні новини:  Як правильно топити дровами

Легковажність

Навколо легковажних дівчат завжди в’ються натовпи залицяльників, і це загалом зрозуміло. Образ суворої училки збуджує, коли йдеться про зовнішність, і це училка з кіно. У вузькій спідниці, білій блузці та в окулярах. А насправді це була моторошна зануда і стерво, яке зіпсувало бідному хлопчику найкращі роки життя.

Так, вона завжди була дуже серйозною. Ну, просто дуже. Ні, він не хоче її бачити більше ніколи. Навіть тінь її образу бачити не хоче. Занадто серйозні дівчата – це для інфантильних переростків, які так і чекають, що їх тріснуть по шиї вказівкою та пояснять, як жити треба. Він не такий. Йому подавай легковажну смішну панночку.




Закоханість

Ми приховуємо від чоловіків свої попередні захоплення. Та що там від чоловіків і від жінок приховуємо. Взагалі від усіх. Яку дівчину не візьми, вона розповість, що в неї в минулому трапилися дві великі любові (включаючи перше, шкільне, абсолютно безневинне) і один невдалий, безглуздий романчик. І все. Усі! Вона, вважай, невинна, як дитя. При цьому старі друзі можуть згадати десяток хлопців, з якими щось було. Але це все не зважає, а раз не зважає – то й не було.

Останні новини:  Як правильно вести сучасну переписку: правила етикету, які знають одиниці
Насправді дуже обмежене коло чоловіків віддає перевагу недосвідченим панночкам. І це не найкращі чоловіки, чесно сказати, бо справа тут у комплексах. Страшно виявитися гіршим за попередника. Хлопці без подібних проблем віддають перевагу закоханим дівчатам. Ну хоча б тому, що вона вже в курсі, який чоловік їй потрібен, і не виїдатиме йому мозок чайною ложечкою на предмет «Ах, не такий я собі уявляла наше кохання!».

Емоційність

Структура організму системи «Жінка» — штука дуже загадкова. Чоловіки зазвичай не в змозі зрозуміти причини змін нашого настрою, навіть якщо ми напишемо червоною помадою на холодильнику: «НЕБЕЗПЕЧНО! Без каски не працювати! ПМС!» При цьому вважається, що раптові перепади нашого настрою їх дратують, а зайву емоційність вони вважають істеричністю та розумно уникають стосунків із дівами, які до неї схильні. Насправді ні.

Справа в тому, що їм взагалі важко зрозуміти, що з нами відбувається, тому що організм системи «Чоловік» влаштований по-іншому. Вони нас не зчитують, немає в них такої опції базової комплектації. Їм треба все розжувати та пояснити. А якщо ти не приховуєш емоції і висловлюєш їх бурхливо, то ось воно! Все зрозуміло, ура! Жодних: «Дорога, що трапилося?» — «Нічого». А потім скандал на рівному місці – як, звідки, чому? А тут вона разок рикне – і одразу ясно: не влазь, уб’є. Дуже зручно.

Останні новини:  Як створити приємний аромат у будинку, де ніхто не живе: 5 суперпорад від рієлтора

«Чоловічі» риси характеру

Насправді поділ на типово чоловічі та типово жіночі якості дуже умовний. Це не стільки природні відмінності, скільки питання виховання та середовища, в якому людина народжується, росте та дорослішає. Проблема в тому, що багатьом дівчатам часто здається, що вони недостатньо жіночні: із цього приводу вони дуже турбуються, і давай, отже, ліпити таку дівчинку-дівчинку.

Безглузда витрата життєвих ресурсів, чоловіки все одно не оцінять. Тому що це, по-перше, неправда. Ніхто не любить лицемірів. А по-друге, чоловічі риси в характері панночки викликають у них захоплення та повагу. Тому що вони теж заручники виховання та середовища, яке їх змусило повірити, що жінки – це такі тендітні загадкові істоти, не люди, а щось інше: у нас нібито інша мова, інша логіка та взагалі все інше. Нас не збагнути. А тут раптово виявляється, що ти не біоробот із налаштуваннями, що злетіли, і не марсіанка. Ти – нормальна жива людина. Яке щастя!