Зірка «Трансформерів», Шая Лабаф, якого звинувачують у насильстві, затягує судовий процес

Сьогодні,   12:00    253

Суд між 38-річним актором та його колишньою дівчиною, співачкою FKA Twigs, триває. Наразі адвокати артистки стверджують, що Шая Лабаф навмисне затягує судовий процес. Вони вважають, що акторові є що приховувати.

Раніше знаменитість подала позов проти артиста, звинувативши його у «нещадному» сексуальному, фізичному та емоційному насильстві. FKA Twigs звинувачує свого екс-коханого у затягуванні процесу надання свідчень перед судом, про це пише People.

Останні новини:  Дженніфер Лопес хоче помститися Бену Аффлеку

У судових документах адвокати FKA Twigs заявляють, що Шая ЛаБаф є «ґвалтівником», який «зловживає своїми основними обов’язками щодо розкриття інформації в цьому судовому розгляді». За їхніми словами, зірка «зухвало ухилився від відповідей», надавши «всього дев’ять сторінок» доказів.

«Схоже, Лабафу є що приховувати, оскільки він підозріло стверджував, що в нього більше немає жодних інших документів, які могли б відповісти на позов, оскільки він втратив свої електронні пристрої або знищив відповідну інформацію до початку цього позову», — йдеться у заяві.

У свою чергу FKA Twigs підготувала об’ємні документи у відповідь і змістовні письмові відповіді. Крім того, Лабаф звинувачується в тому, що він чекав до «останньої години» і «з незрозумілої причини відмовляється дати свідчення першим, незважаючи на численні угоди між адвокатами про те, що обидві сторони будуть допитані протягом одного тижня, і що допит Лабафа відбудеться першим».

Останні новини:  Розі Хантінгтон-Вайтлі для урочистого івенту вділа розцяцьковане стразами максі з глибоким декольте