Григорій Решетнік започаткував рух квадроберів в Україні ще чверть сторіччя тому

Сьогодні,   00:00    217

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

Григорій Решетнік виклав у власний Інстаграм-пост, який проілюстрував архівним фото зразка 2000 року. На ньому бачимо молодика у чорному фраку з краваткою-метеликом. На голові у нього вушка, а на обличчі грим у вигляді собачої пички.

У руках цей симпатичний парубок тримає саксофон. Новорічні кульки на задньому фоні наштовхують на висновки, що Гріша виступає на новорічному дійстві:

Останні новини:  Слава Дьомін розсекретив, скільки щомісяця витрачає на свою зовнішність

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”.

Так Решетнік підписав світлину, відзначивши, що фото було зроблене в Миколаєві у 2000 році. Після того молодик вступив на навчання в університеті, де разом з одногрупниками теж практикував перевтілення у різних тварин. Тож шоумен з чистим сумлінням заявив:

“Я заснував тоді цей тренд”.

Григорій звернувся до підписників із закликом пригадати власне дитинство. Напевно, у кожного знайдуться спогади, які можна долучити до нинішньої течії квадроберів. І взагалі, чи треба дорослим боятися субкультур, які виникають у дитячо-підлітковому середовищі.

Дружина Решетніка Христина, побачивши допис благовірного, не стримувала емоцій:

“Мати рідна, ми всі квадробери!”

На що чоловік доповнив:

“І наші діти теж”.

Підписники Інстаграм-каналу ведучого почали пригадувати, в які костюми перевдягалися в дитинстві – хто в зайчика, хто у вовка, хто у Червону Шапочку тощо. Та один із коментаторів зауважив, що не треба змішувати дитячі розваги з течією квадроберів, яка має явний сек*уальний підтекст.

Останні новини:  Сильвестр Сталлоне поділився особистим відео і здивував фанатів

Хтось жартома відзначив, що Григорій був кавдробером ще до того, як це стало мейнстримом. Тож Решетніку було запропоновано впроваджувати інші нові тренди на українські терени.

odnaminyta.com