Руслана Лижичко розповіла про майбутнє поповнення в сім’ї

Вчора,   22:00    824
51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

3 роки тому Руслана Лижичко інтригу вала публіку зізнанням про те, що готується до материнства. Артистка одразу заявила, що хоче народити свою рідну дитину, хоча не виключала імовірності того, що вона також візьме дитину з дитячого будинку.

Тим не менш, співачка одразу ж підкреслила, що їй важливо мати рідного первістка. Коли артистка вперше про це заговорила в 2021-у публіка була впевнена, що вона вже вагітна. Але пізніше виконавиці довелося дати інтерв’ю, в якому вона зізналася, що поки не носить дитя, але найближчим часом її мрія має здійснитися.

Останні новини:  Анджеліна Джолі вирушила з гуманітарною місією

Руслана Лижичко розповіла про майбутнє поповнення в сім’ї

Пройшло достатньо багато часу, а щасливої новини так і не надійшло. Руслана здебільшого була зайнята подіями на свої батьківщині, брала участь у різноманітних заходах, у тому числі благодійних.




І лише нещодавно знову заговорила про майбутнього малюка та пояснила, що відбувається насправді. Руслана Лижичко не відмовляється від ідеї материнства, дійсно хоче стати мамою і працює над цим питанням. Але зізналася, що все ж таки є проблеми зі здоров’ям, які сталися через перманентні стреси та навантаження.

Останні новини:  Сігурні Вівер з чоловіком відсвяткували 40 річницю весілля

Тому зараз вона працює над підготовкою з лікарями. Які саме процедури вона проходить достеменно невідомо. Цілком можливо, що їй доведеться пройти шлях як у Камалії. Нагадуємо, що співачка спочатку перенесла операцію в Сполучених Штатах Америки, а потім повернулася для процедури екологічного запліднення. Проблема артистки полягала саме в тому, що вона не могла виносити своїх дітей і перед народженням двійнят втратила двох малюків.

“Були події, які забрали у мене здоров’я. Нерви, стреси… Це все відгукнулося і на жіночому стані. Тому лікарі з мене ще трохи чаклують. Я все зроблю для того, щоб це сталося”, – зізналася співачка у своєму свіжому коментарі.