Злата Огнєвіч обрізала волосся, тож впізнати співачку стало складно

Сьогодні,   05:00    1256

38-річна Злата Огнєвіч вирішила трішки проекспериментувати над зачіскою. Колір не чіпала, а довжину волосся значно зменшила. Ще й закрутила кінчики назовні. Співачку не впізнати!

Злата Огнєвіч активно веде блог в Інстаграмі, з якого ми можемо дізнатися, як виглядає квартира зірки та що вона готує собі на сніданок. За змінами у зовнішності співачки теж можна спостерігати без проблем.

Останні новини:  Дочку Клінта Іствуда заарештовано за напад на бойфренда

На останньому відео Злата розіграла сценку з виправданнями перед коханим. Дівчина повернулася додому й пояснює своє запізнення заторами на дорогах. Натомість коли переходить у спальню, ми бачимо купу щойно придбаних нових речей.

Отже, стає зрозуміло, що винуватиця запізнення просто шопилася досхочу, а дороги взагалі тут ні до чого. Та не лише гарною акторською грою привертає увагу підписників Огнєвіч.

Фани з подивом побачили, що волосся знаменитості помітно покоротшало. Узагалі-то Злата народилася з кучерявим волоссям, але нещадно працює над ним прасочкою, щоб розгладити.

Останні новини:  Брітні Спірс зізналась, хто із знаменитостей її надихає

Ось і тепер волосся співачки ідеально рівне. Хіба що кінчики Злата трішки підкрутила назовні. Вийшло доволі незвично й симпатично. Тож усі залишилися задоволеними новим іміджем улюбленої артистки. У бік знаменитості відразу ж посипалися компліменти:

“Красуня, як завжди!”

“Вам дуже пасує чорне пальто”.

Ситуація, в яку втрапила дівчина, прихильники назвали “зрозумілою” та “життєвою”, схарактеризувавши:

“І так кожен вихід з дому”.

“Ці постійні затори, сил вже нема…”

Небагато знайшлося таких жінок, які зауважили, що спеціально не купують собі багацько речей, щоб не встрявати у подібну халепу.

Останні новини:  Від ;гидкого каченяти до секс-символа: як змінювалася Даша Астаф'єва


odnaminyta.com