Людина не виходить з голови — як можна забути її раз і назавжди

Сьогодні,   00:20    93

Не можете перестати думати про свого колишнього або свою екскохану, а вже втомилися щодня заходити на профіль цієї людини і стежити за її життям? Психологи розповіли про декілька ефективних методів, які допоможуть вам миттєво забути цю людину.

Як можна забути людину

Приберіть почуття провини

Інколи буває так, що після розставання виникають думки стосовно того, що ви могли б зробити щось по-іншому і врятувати стосунки. Однак психологи наголошують, що краще не згадувати минуле, а тим паче — звинувачувати себе в тому, що вже не виправити.

Останні новини:  З якими кольорами поєднувати популярний в цьому сезоні коричневий: 8 ідей

Не змушуйте себе зрозуміти інших

Психологи рекомендують перестати контролювати думки інших людей і почати очищати власний розум. Якщо ви будете намагатися зрозуміти, що в голові іншої людини, ви не тільки витратите свій дорогоцінний час дарма, а ще й енергію.

Девушка
Молода дівчина, яка дивиться у вікно. Фото: Daily Mail

Подумайте про щось яскраве

Науковці з’ясували, що яскраві думки допомагають людям прибрати тривожність в голові. Наприклад, уявіть, що ви лежите на пляжі та спостерігаєте за тим, як дельфіни вистрибують з води. Також можете уявити, як тримаєте в руці кулю світла і надсилаєте її людині, яку не можете забути.

Останні новини:  П’ять знаків Зодіаку почнуть усе з чистого аркуша вже в листопаді

Візьміть перерву і глибоко подихайте

Як тільки ви починаєте думати про людину, беріть перерву на 90 секунд і на мить зупиніться. Зробіть приблизно 15 глибоких вдихів і видихів, щоб не думати про цю людину.

Не розраховуйте на терпіння і час

Зазвичай говорять, що час лікує, але всі ці поради, які нібито допоможуть вам забути людину, не працюють. Психологи рекомендують вам зосередитися на власних відчуттях і не намагатися знайти знаки, які призведуть вас до думок про людину.

Останні новини:  Бавовна чи тирса: як екологічно утеплити будинок підручними методами