Олена Кравець з Кварталу-95 показала, як вона відпочиває у Греції (фото)

Вчора,   22:30    117

Українська комічна акторка Олена Кравець, яка є єдиною жінкою в творчому об’єднанні “Студії Квартал-95”, а також лідеркою телешоу “Жіночий квартал”, ведучою шоу “Тихий вечір” на телеканалі “Дім”, поїхала відпочивати в Грецію. Вона повністю показала свій шлях із України до лазурних берегів Середземного моря. Свій шлях зірка почала з того, що вона з Києва поїхала до Одеси. Звідти відправилася в Кишинів (Молдова), а після – на неї чекав 1,5-годинний переліт до самої Греції. А на те, щоб з Києва дістатися до літака вона витратила на це добу часу. Про все це Олена Кравець розповіла в своєму відео, яке опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Останні новини:  З батьком-королем не зустрінеться: принц Гаррі відвідав церемонію у Лондоні (фото)

У зв’язку з тим, що нині відбувається в нашій країні поїхати закордон досить не просто. І попри все Олена Кравець дуже рада, що стільки часу пробула у дорозі. Очікування і втома повністю виправдали себе. Більше того, Олена Кравець навіть любить цей стан — перебувати в дорозі (бути на шляху).

Останні новини:  Періс Гілтон у капелюшку від українського дизайнера зробила неочікувану покупку посеред вулиці (фото)

Олена Кравець з "Кварталу-95" показала, як вона відпочиває у Греції
Олена Кравець з Кварталу-95 показала, як вона відпочиває у Греції

Відпочивати в Греції відомій жінці з “Кварталу-95” так сподобалося, що вона вирішила залишитися там ще на один день, щоб по дихати морем і миром. Саме про це вона сказала наступне: “…залишитися ще на один день в Афінах. Подихати морем і миром”. Про це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram. Тож можливо їй взагалі хотілось би по бути там по довше від тамтешньої суєти і тривог. Але все таки вона змушена повертатися додому.




Крім цього, одна з фанаток Олени Кравець написала у коментарі до її допису наступне: будь-які труднощі долаються наполегливістю. Ідіть із цим почуттям до перемоги. А тому, той шлях, який Олена подолала до Греції був вартий того, аби там опинитися, провести там час і просто відпочити.

Останні новини:  Марія-Олімпія у сріблястій, а її мати Марі-Шанталь – чорній сукнях: принцеси відвідали весільну вечірку (фото)