Міша Крупін назвав реальну причину розриву з Дашею Астафʼєвою

Сьогодні,   01:00    173
У далекому минулому Міша Крупін і Даша Астаф’єва мали роман, але він не закінчився хепі-ендом та пара розбіглась — яка була причина та чи підтримують артисти зараз дружні відносини?

Лідер музичної групи “Корупція”, Міша Крупін, вперше відверто розповів причини завершення своїх стосунків зі співачкою Дашею Астаф’євою. У минулому між ними існувала романтична прив’язаність, проте належних стосунків не вдалося вибудувати.

Крупін визнав, що в цьому процесі більше відповідальності лягає на нього самого. Він підкреслив, що його складний характер став перешкодою. Відзначаючи ці труднощі, він підкреслив, що їхні стосунки супроводжувалися певними претензіями з обох боків.

Останні новини:  Дочка Вілліса запостила милі фото з ним з вічного архіву
Міша Крупін назвав реальну причину розриву з Дашею Астафʼєвою

Астаф’єва, зі свого боку, нещодавно наголосила, що наразі вони підтримують дружні відносини. Крупін також підтвердив, що відсутність романтичного підтексту зробила спілкування між ними більш комфортним. Він зізнався, що важко реагує на зауваження від жінок, оскільки не вважає себе винним, що ускладнює його стосунки з ними.




Артист зізнається, що коли йому висувають якісь претензії, він відразу починає захищатися, ставлячи питання про суть незадоволення. Він вважає себе “білим, класним і пухнастим”, що свідчить про його впевненість у собі та своєму статусі.

Останні новини:  Брітні Спірс ледь не залишилася без обличчя через інцидент з каміном
Міша Крупін назвав реальну причину розриву з Дашею Астафʼєвою

На даний момент співачка перебуває у стосунках з чоловіком, ім’я якого вона старанно приховує від публіки. Незважаючи на це, вона зазначає, що відчуває величезне щастя поруч із ним. Даша Астаф’єва не прагне ділитися деталями свого особистого життя, оскільки цінує приватність та спокій у стосунках.

Варто зазначити, що родина її партнера висловлювала незадоволення її професією. У зв’язку з цим виникали певні труднощі у відносинах, оскільки близькі чоловіка мали певні упередження щодо її діяльності в шоу-бізнесі. Однак, незважаючи на це, співачка залишається впевненою у собі жінкою.

Останні новини:  Анджеліна Джолі запідозрена в романі з британським репером Akala