Гарріс змінює стратегію передвиборчої кампанії через занепокоєння успіхами Трампа

Сьогодні,   21:06    623

Віцепрезидент і кандидат у президенти США Камала Гарріс змінює стратегію своєї передвиборчої кампанії, оскільки демократи занепокоєні результатами опитування, які показують, що суперник Дональд Трамп наздоганяє її.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters.

Радник демократів зазначив, що після кількох тижнів зосередження на політиці та спробах показати себе на національній арені, Гарріс повертається до «образу прокурора», який вона демонструвала в липні.

Останні новини:  США ввели санкції проти Китаю та РФ за спільне виробництво дронів

У штабі віцепрезидентки сподіваються, що таким чином Гарріс зможе продемонструвати «силу» виборцям, яким може імпонувати імідж сильної людини, як у її конкурента Трампа.

Під час вечірнього політичного зібрання в понеділок у місті Ері у Пенсільванії вона зробила рідкісний крок, показавши фрагменти висловлювань Трампа про «ворога всередині» Америки, щоб підкреслити, що він становить небезпеку для країни.

Останні новини:  Боррель назвав ситуацію перед виборами в Грузії гнітючішою, ніж у Молдові

Цього тижня вона дала інтерв’ю американському консервативному телеканалу Fox News, щоб достукатися до виборців із консервативними поглядами.

Водночас, зазначає агентство, останніми днями троє донорів кампанії Трампа повідомили Reuters, що вони відчувають дедалі більшу впевненість щодо шансів Трампа перемогти, після зміщення уваги американців на імміграцію та низки останніх політичних зібрань за участю Трампа.

Останні новини:  Італія працює над досягненням домовленості щодо кредиту G7 для України - Мелоні

Фото: KamalaHarris/Х


news-xl.net