Lancia випустить новий розкішний автомобіль Gamma

Сьогодні,   18:00    349


Lancia випустить новий розкішний автомобіль Gamma (ФОТО)Lancia випустить новий розкішний автомобіль Gamma (ФОТО)

Легендарний італійський автовиробник Lancia, готується до повернення з майбутньою моделлю Gamma. Ця новинка, запуск якої заплановано на 2025 рік, стане флагманом відродженого бренду.

Що ще відомо про новинку

На першому тизерному зображенні показана задня частина нового автомобіля з дизайном, що демонструє характерний світловий підпис, натхненний концепцією Pu+Ra HPE та новим Ypsilon. А помітний логотип у вигляді літери «А» та горизонтальна світлодіодна смуга в екстер’єрі машини покликані натякати на елегантну та сучасну естетику.

Очікується, що Gamma буде типом фастбека, аналогічним за розміром Audi A5, BMW 3 серії та Mercedes-Benz C-Klasse. Він буде побудований на платформі Stellantis STLA Medium, яка досить гнучка, щоб вмістити різні варіанти силових агрегатів, включаючи повністю електричні, гібридні та гібридні конфігурації, що підключаються.

Останні новини:  ЛАЗ врятовано: український автозавод відновить роботу

Хоча точні характеристики силового агрегату Gamma ще не розкрито, цілком імовірно, що компанія запропонує низку електрифікованих варіантів задоволення потреб кардинально різних аудиторій.

З випуском Gamma компанія Lancia планує повернути свою колишню славу, а також покупців, якими вже здавалося вмираючого автовиробника тепер обіцяє забезпечити головний концерн Stellantis.





uamotors.com.ua

Останні новини:  Автолюбителів позбавляють найдешевших автомобілів: що буде далі