Крабові палички у сирному клярі

Сьогодні,   11:00    404
Крабові палички можна подати до столу особливим чином. У сирному клярі така закуска буде смакувати набагато краще, а тому кулінари поділились рецептом.

Як приготувати крабові палички у клярі

Коли мова йде про святкове застілля, то кожна господиня починає шукати способи здивувати гостей. Хтось вчиться правильно, а головне красиво сервірувати стіл. Тим часом інші на просторах Інтернету шукають нові рецепти, які ще нікому не набридли. Ця стаття для тих, у кого є бажання здивувати гостей.

Останні новини:  Тісто для цього печива буквально за 7 хвилин прямо в мисці

Крабові палички часто з’являються у святкових салатах. Втім, кулінари пропонують приготувати закуску в сирному клярі. Популярний продукт потрібно посмажити на розігрітій сковорідці, попередньо змішавши декілька нехитрих інгредієнтів.

Крабові палички у сирному клярі

Отже, для приготування такої закуски вам знадобиться 12-16 крабових паличок, 2 курячі яйця, 50 грамів твердого сиру, 4 чайні ложки молока та 2 чайні ложки соєвого соусу. Також потрібно 10-14 чайних ложок рослинної олії, 6,5 чайних ложок борошна та сіль зі спеціями на власний смак.

Останні новини:  Торт з найніжнішою сирною масою
Кулінари розповіли, як приготувати крабові палички у сирному клярі – ідеальна закуска до столу

Спершу потрібно змішати соєвий соус із молоком та яйцями, а далі додати туди ж спеції та сіль на власний смак. Змішуйте продукти, поки не вийде однорідна маса. Далі потрібно додати тертий на дрібній тертці твердий сир, а також просіяне борошно. Знову перемішайте все, поки не вийде однорідна маса без грудочок. З цієї суміші вийде ідеальний кляр для закуски з крабовими паличками.

Останні новини:  Сама ходова намазка за 7 хвилин
Кулінари розповіли, як приготувати крабові палички у сирному клярі – ідеальна закуска до столуКулінари розповіли, як приготувати крабові палички у сирному клярі – ідеальна закуска до столу

Наступним кроком потрібно налити в пательню вказану кількість олії та розігріти на помірному вогні. Сковорідка має бути гарячою, як і олія всередині. Крабові палички по черзі обваляйте у клярі, а потім, за бажання, у панірувальних сухарях. Смажте майбутню закуску на сковорідці з обох сторін, поки не з’явиться золотиста скоринка. Подавайте закуску до столу з улюбленими соусами.





noviydoctor.com