Експерти розповіли про тонкощі вибору ганчірки для миття підлоги, аби вона була ідеально чиста

Сьогодні,   13:00    104
Кожна господиня знає – не так просто вимити підлогу до ідеального стану, як про це розповідають. Аби на поверхні не залишилось і волосинки, треба знати цей секрет.

У кожної господині хоча б раз у житті було таке, коли в будинок чи квартиру мали прийти важливі гості. До когось прямує свекруха, а хтось хоче показати друзям, який порядок вміє наводити. Хай там як, але в такі по-особливому відповідальні моменти хочеться навести такий лад, аби навіть Ольга Фреймут не мала, через що обурюватись. У такому разі допоможе простий лайфхак!

Останні новини:  Якщо мийний засіб не впорався: геніальний лайфгак, як відмити дуже брудний посуд

Як обрати ганчірку для миття підлоги

Мова йде про правильне миття підлоги. У кожного з нас є улюблена ганчірка для цього. Вона ідеально збирає все сміття, не залишає розводів, а після вологого прибирання паркет чи плитка просто блищать. Втім, експерти запевняють: якщо використовувати ганчірку особливого кольору, то ефект після миття підлоги покращиться настільки, що й досвідчені господині не повірять власним очам.

Останні новини:  Чотири помилки по відношенню до здоров’я припускаються практично всі люди
Експерти розповіли про тонкощі вибору ганчірки для миття підлоги, аби вона була ідеально чиста

Мова йде про червону ганчірку. У процесі вологого прибирання для миття підлоги знавці радять скористатись тканиною саме такого кольору. Не потрібно змінювати склад рідини, яку ви використовуєте у процесі прибирання. Так само можна залишити і спосіб миття – руками чи за допомогою швабри. Головною умовою є звернути увагу саме на червону ганчірку.

Останні новини:  Шкода фольги про яку ви не знали: убережіть себе від небезпеки
Експерти розповіли про тонкощі вибору ганчірки для миття підлоги, аби вона була ідеально чиста

За словами експертів, найголовнішою перевагою такого “інструменту” для миття підлоги є той факт, що на червоній ганчірці ви зможете побачити навіть найдрібніші часточки бруду та пилу. Це дозволить вам одразу ж оцінити якість прибирання. Жодна волосинка чи смітинка не залишаться на поверхні підлоги, якщо прибирати з такою ганчіркою.