Катя Осадча показалася без макіяжу і розкрила основний секрет своєї молодості (фото)

Сьогодні,   15:00    453

Природна харизма та краса Катерини Осадчої завжди були її візитівками. Вона привертала увагу уже з юності. Хоча з роками красива зовнішність не втрачається повністю, але час не проходить безслідно. На обличчі починають з’являтися зморшки, шкіра втрачає пружність. І завжди хочеться відтермінувати ці зміни. Своїм секретом ділиться Катя Осадча.

Початок нового тижня для телеведучої був дощовим. Зазвичай Осадча дуже позитивна, та через зливу зрозуміла, що погода дуже впливає на неї. Якщо на вулиці хмурно й мокро, то Катерина також стає апатичною і трішки сумною. Тому задля відновлення ресурсу їй треба терапія світлом та сонцем. Але навіть коли на вулиці дощить, а її настрій відповідає погоді, дружина Юрія Горбунова завжди сумлінно виконує свою роботу, бо дуже її любить.

Останні новини:  Наречена Кріштіану Роналду знялася оголеною в новому фотосеті (фото)

Але також Осадча любить себе. Тому ведуча завжди знаходить час для догляду за собою. Саме це вона вважає головним секретом власної молодості. Катя регулярно знаходить час для відвідування салону краси. Звісно, самостійний догляд важливий. Але професійні руки завжди забезпечують більше ефекту при менших витратах часу та зусиль.

Не менш важливим для Осадчої є харчування та фізична активність. Воне не ігнорує спорт, слідкує за раціоном, а також пам’ятає про здоровий сон. Важливими є й позитивні емоції. В житті телеведучої бувають перепади настрою (не лише через погоду), але вона також часто знаходить навколо хороше. Наприклад, зустрічі зі старими друзями, як Дмитро Монатік, сімейні вечори чи навіть час наодинці, коли можна просто подумати, почитати книгу або зайнятися хобі.

Останні новини:  Емілі Ратаковскі обирає наймоднішу спідницю осені 2024 (фото)
Катерина Осадча розповіла, як професійний догляд допомагає їй зберегти молодість