Емма Вотсон інвестує в компанію з репродуктивного здоров'я Hertility

Сьогодні,   17:00    172

Актриса Емма Вотсон зробила раніше невідомі інвестиції в компанію Hertility, що займається жіночим здоров’ям, довівши її загальний обсяг фінансування до понад 14 мільйонів доларів.

Вотсон відома своїм інтересом до навколишнього середовища та підтримкою жіночих ініціатив. Вона є послом доброї волі ООН «Жінки» та допомогла запустити кампанію HeForShe, яка пропагує гендерну рівність.

Доктор Хелен О’Ніл, генеральний директор і співзасновник Hertility, сказала, що вона познайомилася з Ватсон через одного зі своїх інвесторів, який вважав, що позиція актриси щодо прав жінок зробить її природною в якості інвестора.

«Hertility був заснований жінками та зосереджений на жіночому здоров’ї — сфері, яка історично не отримувала достатньої уваги чи фінансування», — сказала О’Ніл.

У Великій Британії існує величезний час очікування на медичні послуги, через що багато людей змушені шукати приватну медицину.

Серед інших інвесторів компанії, яка була заснована в 2019 році, є Local Globe і Sequoia Scout Fund. Останній офіційний раунд компанії був під керівництвом спільноти та завершився минулого літа з більш ніж 1000 індивідуальними інвесторами, сказала О’Ніл, залучивши близько 7,5 мільйонів доларів. Далі Hertility дивиться на розширення. Він співпрацює з такими брендами краси, як Cult Beauty, і проводить навчальні сесії для таких компаній, як Channel 4 і Edelman. Мета полягає в тому, щоб посадити жінок на водійське місце, сказала О’Ніл.

«Уся справа в тому, щоб змусити якомога більше жінок говорити про свої гормони та фертильність і зустрітися з ними там, де вони знаходяться, щоб змінити поведінку в усьому світі».

Джерело: TechCrunch

Останні новини:  Каньє Вест і Б'янка Цензорі розлучаються після двох років шлюбу