Камалія озвучила суму, в яку їм із Мохаммадом Захуром обходиться навчання доньок у Лондоні

Сьогодні,   17:30    391

Співачка Камалія розповіла, скільки коштує навчання їхніх із ексчоловіком Мохаммадом Захуром доньок, 11-річних Арабелли та Мірабелли у лондонській школі.

Камалія

Зі слів артистки, незабаром дівчатка знову приїдуть до України. Вона повідомила це у коментарі «Люкс ФМ».

«Зараз в Лондоні. Вони вже скоро повертаються. Вони поїхали на місяць, вони поїхали в вересні, 8-го вересня і вже 19-го жовтня вони приїжджають знов до України», — поділилася Камалія.

Останні новини:  Джастін Бібер готовий говорити про стосунки з Пі Дідді

Камалія та Захур із доньками

Арабелла і Мірабелла вчаться у Лондоні

«На рік навчання — 24 чи 26 тисяч фунтів на одну дитину (тобто в сумі навчання доньок обходиться експодружжю в 2,6-2,8 мільйона гривень на рік — ред.). А їх дві. Уявляєте? А ще гуртки різні. Вони ходять у школу акторської майстерності, режисури й монтажу. На конях також їздять. Дуже багато всього. І ці всі подорожі, і одягати, і, звісно, годувати, дуже багато…», — зізналася вона.

Нагадаємо, після розставання з Камалією її ексчоловік продовжує оплачувати її побутові витрати. Зірка нещодавно розказувала, якої суми їй достатньо на місяць.

Останні новини:  Дженіфер Еністон замилувала появою на телешоу у компанії волохатого улюбленця

Як відомо, до Лондона Захур перевіз Арабеллу та Мірабеллу перед самим початком повномасштабного вторгнення. Там мешкає дочка бізнесмена від попереднього шлюбу, Тетяна, конфлікт співачки з якою зрештою і призвів до краху шлюбу Камалії та Захура.


pravda.com.ua