Ірина Федишин показалась разом зі своїми батьками (фото)

Сьогодні,   14:10    237

Артистка вирішила провести час зі своєю родиною у Львові, відвідавши особливе місце, яке залишило у її пам’яті яскраві спогади з дитинства. Ірина Федишин поділилася знімками в Instagram, на яких вона зображена разом зі своїми близькими. Серед них були її сини, чоловік та батьки. Ця поїздка стала для них не лише відпочинком, але й можливістю зануритися в атмосферу мистецтва, адже родина відвідала виставу в Оперному театрі.

Останні новини:  Лілія Ребрик показала модний аксесуар з гардеробу доньки (фото)

Ірина підкреслила, що це була її перша поїздка до театру з часів навчання в школі. Всі члени сім’ї були в захваті від вистави, отримавши безліч позитивних емоцій, які так необхідні в нинішні непрості часи. Співачка усвідомила, наскільки важливо дарувати радість і позитивні враження людям, особливо коли навколо стільки труднощів.

Останні новини:  Емілі Ратаковскі опублікувала дуже відверті селфі (фото)

Ірина час від часу ділиться фото зі своєю мамою і татом, і фанати завжди діляться своїми враженнями від зовнішності як зірки, так і її матері, висловлюючи захоплення молодим виглядом Лесі Федишин, яку легко можна сприйняти за сестру артистки. Під фото шанувальники завжди засипають обох жінок компліментами, порівнюючи їх зовнішність і підкреслюючи їхню схожість. Вони також вважають, що схожість проявляється не лише у зовнішності, але й у душевних якостях.

Останні новини:  Емілі Ратаковскі опублікувала дуже відверті селфі (фото)
Ірина Федишин показала, як виглядають її батьки. Фото з Instagram @irynafedyshyn
Ірина Федишин показала, як виглядають її батьки. Фото з Instagram @irynafedyshyn

Також шанувальники не оминають увагою батька Ірини. Вони зауважують, що сини Ірини мають схожість з дідусем і висловлюють вдячність за таку неймовірну, талановиту і красиву доньку. Коментарі свідчать про те, що всі члени родини викликають захоплення у фанатів, які неодноразово підкреслюють красу та доброту їхніх сердець.