Ектор Хіменес-Браво розкрив свою таємну пристрасть, проти якої була його родина

Вчора,   23:00    217

Шанувальники знають Ектора Хіменес-Браво, як талановитого шеф-кухаря, шоумена і блогера — він залюбки розвиває свої ресторани, ділиться рецептами і значущими моментами з життя, бере участь у кулінарних проєктах. Однак є в нього і таємна пристрасть, про яку відомо лише наближеним.

Так у своєму блозі в Instagram шеф-кухар нещодавно розповів, що його першою пристрастю була зовсім не кулінарія, а образотворче мистецтво. Ектор мріяв стати художником, проте його рідні були не дуже задоволені таким вибором.

Останні новини:  Ассоль, якій вже 30, розповіла про своє розлучення з чоловіком бізнес-аналітиком

«Можливо те, що я скажу буде для вас шоком… Але так, у мене є художня освіта. Мало того, я мріяв займатися цим професійно, але на жаль, у ті часи ця професія (саме в Колумбії) не вважалась престижною… Памʼятаю, як дуже довго сперечався з батьками, вони були категорично проти моєї улюбленої справи, вони хотіли, щоб я став архітектором. Але з того моменту пройшло багато часу, я виріс і нарешті сам вирішую, чим мені займатися. І ось «Ура» — в моїх руках олівці і мольберт. Думаю, що ніколи не пізно починати щось нове, або повертатися до того, що колись приносило задоволення», — написав Хіменес-Браво.

Останні новини:  Леонардо Ді Капріо відпочиває у Римі зі своєю молодою дівчиною та мамою

Ектор Хіменес-Браво