Старша донька Анастасії Заворотнюк показала свою 6-річну сестру Мілу

Сьогодні,   16:00    322

Сім’я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

21 жовтня 2018 року відома акторка Анастасія Заворотнюк стала мамою втретє. На той момент жінці було 47 років і вона мала двох дорослих дітей. Втім, жінка хотіла ще раз відчути радість материнства і наважитись на процедуру ЕКЗ – штучне запліднення. В результаті жінка народила здорову донечку, яку назвала Мілою. А вже через 4 місяці Заворотнюк дізналася про онкологію.

Останні новини:  Мірошниченки розсекретили, що подарували названій доньці в її перший день народження в сім'ї

З'явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою

Довгий час в Мережі подейкували, що саме штучне запліднення стало причиною онкології у Заворотнюк. Та експерти стверджують, що сама процедура не може викликати рак. Втім, якщо на момент зачаття акторка вже була хвора, то вагітність могла спровокувати швидкий ріст пухлини.

В Мережі є світлини Міли ще зовсім маленької, де їй кілька місяців, а Заворотнюк ще не знає про свій діагноз. Коли стало відомо про хворобу Анастасії, сім’я акторка перестала виходити на зв’язок з прихильниками, а її сім’я “ховала” від публіки маленьку Мілу.

Останні новини:  19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

30 травня цього року Анастасія Заворотнюк померла. На похороні акторки не було її молодшої доньки, якій на той момент було вже 5 років. Втім, папараці зафіксували дівчинку на камеру на другий день після похорону. Дівчинку привели на кладовище її старша сестра Анна і бабуся.

Сім'я на другий день після похорону привела на могилу Заворотнюк її маленьку дочку
Сім’я на другий день після похорону привела на могилу Заворотнюк її маленьку дочку

21 жовтня Міла Заворотнюк відсвяткувала свій 6-й день народження. Вперше за всі 6 років її старша сестра Анна показала у своєму Інстаграм-блозі кадр зі святкування.




Так, Анна Заворотнюк опублікувала фото, на якому позувала з букетом квітів і великою м’якою іграшкою. Дівчина зазначила, що йде на день народження до “однієї дуже важливої людини”. Після цього Анна показала відео, на якому її молодша сестра Міла у красивій рожевій сукні їсть святковий торт.

Останні новини:  Майк Фленаган працює над серіалом за романом Стівена Кінга "Керрі"
Старша донька Анастасії Заворотнюк показала свою 6-річну сестру Мілу
Старша донька Анастасії Заворотнюк показала свою 6-річну сестру Мілу

Анна не стала показувати обличчя 6-річної іменинниці, а зняла її зі спини.

odnaminyta.com