Російські пропагандисти наїхали на чоловіків, які носять вузькі джинси: це шлях до ЛГБТ

Сьогодні,   18:00    171

На російському телебаченні закенселили завужені чоловічі штати, бо такий одяг нібито є ознакою приналежності до ЛГБТ-спільноти.

Російські пропагандисти на фоні епопеї із забороною ЛГБТ вирішили боротися з вузькими чоловічими джинсами. Росіяни кажуть, що «мужики» не мають таке носити, бо це шлях на «криву доріжку». До того ж нібито жінкам не подобаються, коли чоловіки носять скінні.

Така заява всерйоз прозвучала на російському телебаченню. Зробила її керівниця так званого громадського центру із захисту сімейних цінностей «Іван Чай» Еліна Жгутова в ефірі передачі «Місце зустрічі».

Останні новини:  Після вибухів на російських спиртзаводах українці висміяли Дмитра Мєдвєдєва

Жгутова переконана, що СРСР розвалився через джаз та «стиляг». А завужені чоловічі джинси взагалі приводять ще й до ЛГБТ, каже вона.

«Початок розвалу великої країни відбувся через джаз, через стиляг і так далі. Що таке вузькі джинси? Це шлях до ЛГБТ. Нащо мужику обтягувати себе? Для жінок він не стає більш привабливим. Звісно, що ні», — заявила Жгутова.

Боротьба в Росії проти ЛГБТ

Ще у грудні 2022 року Володимир Вутін підписав закон про заборону «ЛГБТ-пропаганди» в інтернеті, ЗМІ, літературі, кіно та рекламі. За його порушення передбачені штрафи, а іноземців можуть вислати з країни.

У 2023 році у Росії ЛГБТ визнали екстремістським рухом. Під заборону потрапило все, що, на думку Кремля, пропагує ЛГБТ: веселка без блакитного кольору, різні тематичні нашивки, значки на одязі, а також паради, ходи, мітинги та тематичні вечірки. У РФ людей, яких підозрюють у приналежності до ЛГБТ, затримують, піддають приниженням моральним і фізичним.

Останні новини:  Кумедна реакція буркотливого собаки на звуки труби (ВІДЕО)

У Росії навіть вилучають з продажу світові бестселери через нібито «пропаганду ЛГБТ». До переліку заборонених книжок увійшли