37-річна Настя Каменських оголосила список своїх найулюбленіших пісень

Сьогодні,   21:00    207

Непомітно пробіг майже весь вересень, а тому всі навколо встигли надихнутись наймальовничішим сезоном серед усіх можливих. Так, наприклад, Настя Каменських поділилась власним вересневим настроєм і запропонувала шанувальникам розділити з нею осінній плейлист.

Каменських розповіла, що слухає восени

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість поміркувала про те, як кардинально змінюється настрій після настання осені. За словами Насті Каменських, зі зміною сезонів також змінюються музичні вподобання. Наприклад, українська артистка докорінно змінює плейлист.

Останні новини:  35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Настя Каменських чесно зізналась, плейлист з яких пісень її надихає в осінній період

Знаменитість не стала приховувати, що слухає восени. Так, наприклад, серед виконавців, які сильно зачепили артистку можна знайти і британців, і американців. Втім, колег з рідної України до цього списку відома артистка вирішила не додавати.

Втім, зазначила Настя Каменських, що в холодні осінні вечори радить послухати Joy Crookes, Childish Gambino, Bruno Mars, Sabrina Carpenter, Jorja Smith, а також популярну в США Nicki Minaj в дуеті з колумбійською співачкою Karol G.

Останні новини:  Настя Каменських насмішила відео про прихід довгоочікуваної п'ятниці
Настя Каменських чесно зізналась, плейлист з яких пісень її надихає в осінній період

Не забула зірка спитати і про те, які пісні в осінні місяці слухають її підписники. У коментарях до нового допису знаменитості її шанувальники та пересічні користувачі мережі вирішили поділитись власними вподобаннями.




Більша частина фанатів зізналась, що вони слухають композиції Насті Каменських в дуеті з її чоловіком Потапом. Хтось пригадав ліричні пісні Алли Пугачової, а хтось обійшовся без конкретного виконавця, а назвав улюблений жанр музики.

Останні новини:  Єва Мендес втомилася бути домогосподаркою і знялася в рекламі


odnaminyta.com