Руслан Сенічкін викликав бурхливі обговорення своїми одкровеннями до колишньої Андрія Доманського

Сьогодні,   17:00    460

Руслан Сенічкін вдався до ностальгії, пригадавши, як починав роботу у «Сніданку з 1+1» 14 років тому. Він так нахвалював Лідію Таран, яка допомогла адаптуватися, що всі замислилися – вони пара?

Ведучий Руслан Сенічкін виклав у своєму Інстаграм-акаунті пост, в якому щиро подякував Лідії Таран за дружню підтримку. На його думку, у 2010 році “Сніданок з 1+1” без цієї ведучої просто не відбувся б.

Останні новини:  Анджеліна Джолі найняла найкращого пластичного хірурга Лос-Анджелеса для свого сина

Сам Сенічкін 4 місяці поспіль не міг втямити своєї ролі у ранковій програмі. Але колега допомогла й тут, тож почуття безмірної вдячності розтягнулося на роки. Руслан відзначив:

“Лідос, дякую!”

Колежанка, яка нині мешкає десь під Парижем, відразу ж відгукнулася. Лідії припало до вподоби, що Сенічкін виклав ретросвітлини, на яких вона гарна й молода, тому Таран не стримувала емоцій:

“Люблю тебе сильно!”

Подібні перемовини у мережі та фото, де парочка ніжно обіймається, неабияк вразили підписників ведучого. Люди почали цікавитися:

“Руслане, ви з Лідою пара?”

Ось така “Руслан і Лідія” закрутилася. Багато хто завдяки цьому посту теж почав ностальгувати:

“Ви класнючі! Пам’ятаємо ті сніданки, завжди дивились з задоволенням”.

“То були найкращі сніданки”.

Чимало компліментів відвісили й по окремо Таран та Сенічкіну, назвавши “файними”, “красівенними”, “органічними”. Звісно, не обійшлося без побажань “продовження, розвитку й нових досягнень”.

Останні новини:  Вікторія Бекхем показала трендовий образ із костюмом

А ті, які були неуважними й не втямили, що перед ними фотографії 14-річної давнини, почали дивуватися. Мовляв, невже наших телеведучих зберігають у холодильнику, що вони так гарно виглядають?





odnaminyta.com