Яким Знакам Зодіаку категорично не можна носити золоті і срібні прикраси

05.09.2024   18:20    911

Кожен метал має свою енергетику, і підходить вона не всім знакам зодіаку. «Не ваша» прикраса може негативно вплинути на здоровя, фінансовий стан і особисте життя.

Купляючи прикраси, більшість людей керується принципом «беру те, що подобається» або «те, що в моді». Однак астрологи застерігають від такого бездумного підходу до справи.

Принаймні, цим знакам потрібно бути особливо обережними.

Кому протипоказане золото

Рак. Золоті аксесуари підвищують у нього рівень стресу та тривожність, знижують концентрацію. Окрім того, вони блокують інтуїцію, тому Рак починає припускатися  помилок, приймаючи важливі рішення.

Останні новини:  Чому собака в будинку має бути без нашийника: ветеринари попередили про небезпеку

Риби. Коли наступного разу вдягнете золотий ланцюжок чи сережки, прослідкуйте за своїм самопочуттям. Більшість Риб під впливом цього дорогоцінного металу стають млявими, апатичними і знервованими. Свій стан вони зазвичай описують так: «Сама/сам не знаю, чого хочу».

Скорпіон. Представники цього знаку енергійні й вперті – бачать ціль і не бачать перешкод. Але аксесуари із золота роблять їх пасивними, безініціативними і поверхневими. У такому стані навіть невелику висоту осилити буде вкрай непросто.

Останні новини:  Як позбутися мишей удома без магазинної отрути

Кому протипоказане срібло

Овни. Надзвичайно цілеспрямований знак, стихія якого – вогонь. Срібло «гаситиме» це полум’я: під його впливом важко буде приймати рішення і генерувати ідеї. Принаймні не варто вдягати срібні аксесуари на відповідальні заходи (перемовини, співбесіди) – нічого хорошого з цього не вийде.

Лев. Представники цього знаку – природжені лідери, люблять бути в центрі уваги. Однак срібло знижує їхню самооцінку, позбавляє впевненості у своїх діях. Леви стають млявими і меланхолійними, що для них не характерно.

Останні новини:  Вчені пояснили, чому не можна вбивати павуків, що живуть у квартирах та будинках

Діви. Цей знак, який звик заряджати оточуючих позитивним настроєм, сам потребуватиме підзарядки, якщо вдягне срібні прикраси. Важко буде зібрати думки в купу – генерувати ідеї і оцінювати ситуацію. Натомість з’явиться невпевненість у собі, яка може призвести до професійного провалу та конфлікту в парі.






1111529