Як зробити стосунки міцними: 3 повсякденні звички

05.09.2024   19:00    299

Кожні відносини мають злети і падіння. Деякі дні можуть здаватися найкращими, в той час як інші можуть залишити вас з неприємними відчуттями. Ключ до розгону цих штормів полягає в тому, щоб з самого початку сформувати довірливі й відкриті відносини.

Не уникайте конфліктів

За словами американського психолога Синтії Кетчингс, одна з найбільш поширених помилок полягає в тому, що пари у здорових відносинах ніколи не сперечаються. Насправді, конфлікт не повинен включати в себе обзивання, звинувачення або фізичне насильство. Натомість зосередьтеся на тому, щоб визначити, де ваші власні потреби не задовольняються, і відкрито повідомте про це вашому партнерові, щоб він знав, як краще вас підтримати.

Останні новини:  Перевірений метод для стрункої талії: як вакуумна вправа допомагає схуднути

Уникайте поспішних висновків

Легко робити поспішні висновки, коли тобі боляче. Але не все, що ми чуємо, повинно інтерпретуватися так, як ми думаємо. Зробіть глибокий вдих, попрактикуйтеся у самозаспокоєнні, а коли відчуєте рівний емоційний стан, попросіть роз’яснень, які важливі для більш ясного розуміння ситуації.

Будьте відкриті для змін

Останні новини:  Чому собака в будинку має бути без нашийника: ветеринари попередили про небезпеку

Намагаючись перешкодити комусь змінитися, ви можете відштовхнути його.

«У кожної людини повинна бути свобода рости, змінюватися, розвиватися. Міцні відносини заключаються в тому, що кожен з вас розвивається таким чином, що дозволяє вам обом опинитися в новому місці разом. Важливо визнати, що зміни неминучі, і бути відкритим для нових пригод, які чекають вас, вашого партнера і ваші стосунки — це нормально». — каже Кетчингс.

Останні новини:  Навіщо використовувати пергамент при прибиранні: з цим методом ви забудете про засоби для чищення





1111529