Як виглядає 17-річний син Олександра Пономарьова: милий хлопець з розкішними кучерями (фото)

10.09.2024   10:50    194

Народний артист України Олександр Пономарьов після розлучення з Оленою Мозговою в холостяках ходив не довго. У 2006 році, співака одружився вдруге. Його обраницею стала Вікторія Мартинюк, яка і подарувала коханому сина.

На жаль, їх стосунки не склалися. Олександр покинув дружину через ультиматум, який вона озвучила – вона, або дочка. Коли маленькому Сашку було всього 4 роки, батьки розлучилися. Щобільше, дитину вони “ділили” через суд. Проте, розрив батьків не змусив Олександра відмовитися від свого єдиного сина.

Останні новини:  Сестру Кейт Мосс госпіталізували через популярний засіб для схуднення (фото)

У своєму Instagram, Пономарьов періодично публікує фото з сином. І хоча сам хлопець не веде публічного життя, він не проти з’явитися на спільних з батьком світлинах. Останнє фото хлопця співак виклав на свій день народження. Тоді, Сашко приїхав до батька, аби привітати його зі святом.

Останні новини:  Наомі Кемпбелл зіткнулася в Азербайджані з колишнім нареченим: 20 років його не пощадили (фото)

“Син приїхав привітати! Улюблена живність поруч! Слава Богу!”, – описав свої почуття артист.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його єдиний син
Олександр Пономарьов показав, як виглядає його єдиний син

Зараз, Сашку вже 17 років. Він помітно змужнів та має привабливу зовнішність. Світлі блакитні очі, шикарні кучері та виразні риси обличчя – всю цю красу він перейняв від батьків. А турботливе виховання зроблять його гідним чоловіком.




Нагадаємо, окрім сина Сашка, Пономарьов має двох донечок – рідну 25-річну Євгенію та названу 30-річну Зою, для якої він став справжнім батьком у шлюбі з Мозговою. Навіть після розлучення, чоловік всіляко підтримує дівчину та регулярно з нею спілкується. Нещодавно, вона вразила мережу особистим зізнанням – Зоя знайшла своє щастя в особі коханої Юлії. Як довго жінки у відносинах поки не відомо.

Останні новини:  Венсан Кассель стане батьком вчетверте (фото)