Дружина ведучого Тімура Мірошниченка розповіла про проблеми у сина

16.09.2024   00:30    540

Зіркова пара Інна і Тімур Мірошниченко усиновили хлопчика з тяжкою вродженою аномалією.

У січні 2023 року Інна і Тімур Мірошниченко вирішили усиновити дитину. Вже в червні вони стали батьками тоді ще дворічного хлопчика на ім’я Марсель, який став третьою дитиною в їхній сім’ї.

Процес усиновлення Марселя був досить відкритим: подружжя активно ділилося своєю історією в соцмережах. Вони показували все: від подачі документів до моменту, коли Марсель став частиною їхньої родини.

Останні новини:  Єва Мендес зізналася, чому насправді покинула акторську карʼєру

Які проблеми зі здоров’ям виявили в хлопчика

Незабаром стало відомо, що Марсель має серйозні проблеми зі здоров’ям. Хлопчик народився без прямих м’язів живота через рідкісну вроджену аномалію під назвою гастрошизис.”Всі його органи при народженні випадали назовні. Їх склали і зашили шкіру”, – розповіла дружина ведучого.

Протягом року Інна і Тімур радилися з багатьма лікарями, і всі вони говорили, що потрібно щось робити, щоб захистити органи Марселя. Одним з варіантів було встановлення сітки під шкіру, але це потребувало б регулярних операцій для її заміни. Інший варіант – постійне носіння спеціального бандажа.

Але подружжя помітило, що гіперактивність Марселя, яка для багатьох батьків може бути проблемою, в їхньому випадку може допомогти. Постійний рух хлопчика зміцнив ті м’язи, які у нього є, і зараз вони здатні підтримувати органи в правильному положенні.

Останні новини:  Як виглядає матір Тіни Кароль і що про неї відомо

Завдяки цьому, родина вирішила поки що не робити операцію з встановлення сітки. Лікарі підтвердили, що Марсель може продовжувати жити без неї, проте попереду у хлопчика є інші, хоч і менш серйозні операції. Відомо, що деякі з них заплановані вже на цей місяць.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Inna Miroshnychenko 🇺🇦 (@_inna_mi_)




Підписники під постом висловили слова підтримки ведучому і побажали Марселю швидшого одужання. На думку більшості, хлопчику пощастило потрапити в сім’ю, де його люблять і піклуються про нього.

Останні новини:  Марічка Падалко не змогла стримати почуттів та емоцій до чоловіка, але не свого


elegantwoman.kyiv.ua