Вакарчук розчулив спогадами та показав ніжні фото з мамою (фото)

16.09.2024   20:00    800

Популярний український музикант Святослав Вакарчук не часто тішить шанувальників особистими фото. набагато частіше у його фотоблозі з’являються знімки з виступів, інформація про збори, або робочі поїздки. Проте цього разу, чоловік вирішив поділитися частинкою свого минулого.

В Instagram, співака були опубліковані дві нові світлини. Перша з них зроблена багато років тому, коли Вакарчук був малою дитиною. На фото ще маленький хлопчик у традиційному, на той час одязі, стоїть у власному візочку, а поруч з ним позує ненька.

Останні новини:  Сестру Кейт Мосс госпіталізували через популярний засіб для схуднення (фото)

Варто зазначити, що шанувальники оцінили образ мами артиста. На їх думку, вона дуже стильна та приваблива. На фото, жінка вбрана в масивний жакет та широкі штани. Її темне волосся розпущене та вільна спадає на плечі.

“Сакура, набережна в Мукачеві, монастир на Латориці, двір, у якому я народився. Там проживали сім’ї п’яти національностей. А загалом, запах… Запах Мукачева, який я ні з чим не сплутаю”, – поділився артист.

Святослав Вакарчук опублікував рідкісні фото з мамою
Святослав Вакарчук опублікував рідкісні фото з мамою

Другий знімок з сучасності. Вже дорослий Вакарчук, який й сам двічі став батьком та мати, яка завжди буде вважати свого сина дитиною. Ніжні обійми та місцеві краєвиди, роблять це фото по справжньому сімейним, наповненим любов’ю та теплом.




Пройшло вже чимало років, як Святослав переїхав з Мукачева, але й нині він пам’ятає кожен знайомий закуток міста. Чоловік зберігає ці спогади, як одні з найважливіших в його житті. Це й не дивно, адже безтурботне дитинство – це те, що впливає на наше сприйняття світу та наші рішення в дорослому житті.

Останні новини:  У мініспідниці з торочкою та оливковому бомбері: принцеса Марія-Олімпія на модному івенті в Лондоні (фото)