У леопардовому боді: Крістіна Агілера, яка екстремально схудла, продемонструвала нову фігуру (фото)

Сьогодні,   00:10    108

43-річна американська співачка, яка схудла на 18 кілограмів, з’явилася на особливому заході у Голлівуді – вечірці на честь 25-річчя свого дебютного альбому, який носив її ім’я Christina Aguilera. Він побачив світ 24 серпня 1999 року.

На гламурному світському заході Крістіна Агілера вирішила з’явитися в максимально епатажному вбранні, оскільки одягла фіолетове латексне боді в леопардовий принт. Вбрання мало ефектне декольте та довгі рукави.

Останні новини:  Марина Бех-Романчук знялася топлес (фото)

Носила це вбрання вона у поєднанні з сітчастими чорними колготками, зухвалим ременем з пряжкою та чорними туфлями.

Також Крістіна зробила яскравий макіяж, манікюр чорного кольору та додала до боді пухнасту чорну шубу. Фінальними акцентами її луку стали прикраси з діамантами.

Нагадаємо, що вперше свою «нову» фігуру Агілера продемонструвала на сцені у Лас-Вегасі. Під час свого шоу вона активно виступала, демонструючи боді різних фасонів та мінісукні. Тоді вона спричинила багато запитань своїм екстремальним схудненням і просто шокувала публіку.

Звичайно, така швидка втрата ваги одразу наштовхує на думку, що Агілера скористалася новомодним голлівудським препаратом оземпік — ліками для діабетиків, за допомогою яких багато знаменитостей зараз втрачають вагу. Проте співачка заперечує, що робила ін’єкції.

Останні новини:  Ангеліна Усанова здивувала новою зйомкою (фото)