З аудиторією Катерина Полтавска поспілкувалася в інстаграмі. Зауважимо, що третя дружина шоумена вагітна, про що стало відомо в серпні цього року. Для Остапчука це вже буде третя дитина, для дівчини ж – перша.

Катерина зізналася, що у неї немає страху щодо розлучення з Володимиром Остапчуком. Вона зазначила, що життя бентежне, тому гарантій ніхто не дає, а є жінки, які бояться, що чоловіки їх покинуть.

Останні новини:  Белла Хадід в ледь помітному бікіні поділилась, як відпочиває біля озера

Жінки теж є ініціаторками розлучень, жінка також може «кинути» чоловіка. І не завжди розлучення трапляються через погані причини. Люди можуть просто зрозуміти, що переросли одне одного чи мають різні погляди на майбутнє,
– написала Катерина Полтавська.

Третя дружина Остапчука вважає, що у наш час не варто вважати розлучення трагедією. Дівчина поділилася, що раніше хотіла вийти заміж лише один раз і на все життя, проте зараз прагне просто бути щасливою.

Останні новини:  Друг Клавдії Петрівни розповів, яким подарунком вразив співачку після їх знайомства

І якщо нам з чоловіком вдасться робити щасливими одне одного все життя, буде супер, але якщо ні, то це не буде кінцем для мене. Життя занадто коротке, щоб поставити крапку на ньому через розлучення,
– розповіла дівчина.

Катерина каже, що їй всього 24 роки, тому навіть якщо вони з Володимиром розлучаться з його ініціативи, то вона ще буде у розквіті сил. Тому дівчина не буде перейматися через втрачене життя.

Катерина Полтавська розповіла про сварки з Остапчуком

Полтавська також поділилася, що у неї з Остапчуком немає серйозних причин для сварок. Зазвичай конфлікти виникають через дрібниці. Катерина навіть розповіла одну кумедну історію.

Останні новини:  Руслана Лижичко зустрілася з переможцем нацвідбору на Дитяче Євробачення 2024

Дружина шоумена зазначила, що Володимир любить, щоб усі речі були на своїх місцях. Одного разу йому не сподобалося, що відкрита пачка від паличок лежить не на полиці, а на столі. Катерина пригадала, що ця ситуація тоді її роздратувала, тому солодощі літали по всьому будинку. В результаті збирав їх Остапчук.