Співачка Світлана Тарабарова показала рідкісні фото з чоловіком (фото)

08.09.2024   06:40    476

Світлана Тарабарова показала нові сімейні фото на честь дня народження чоловіка

Українська співачка Світлана Тарабарова, яка вже багато років радує своїх шанувальників музичними новинками, активно веде свої соціальні мережі, де часто ділиться з підписниками не лише робочими моментами, але й особистим життям. Однак свого чоловіка, Олексія Бондаря, який також є її директором, вона показує дуже рідко, зберігаючи їхні стосунки в тіні.

Та нещодавно Світлана вирішила зробити виняток, оскільки її чоловік святкує важливу подію — свій день народження.

Останні новини:  Шерон Стоун з'явилася на обкладинці журналу топлес, і ці фото без цензури (фото)

На честь цієї події співачка поділилася серією зворушливих фотографій, на яких вони разом з Олексієм та їхніми дітьми. У подружжя троє дітей: син Іван та доньки Марія і Поліна. Пара вже разом 8 років, і Світлана не приховує, що це були роки насиченого спільного життя.

В одному зі своїх постів співачка розповіла, що їхнє життя сповнене щоденних турбот, де вони з чоловіком більшу частину часу присвячують дітям і роботі. Через постійну зайнятість, часу на романтику у них майже не залишається.

Останні новини:  Настю Каменських понесло: зірка ходить вулицею в одному халаті і з рушником на голові (фото)

«Але ми намагаємося знайти моменти для себе, навіть якщо це просто обійми на кухні після того, як діти заснули. Наша робота часто стає нашою єдиною можливістю побути разом, коли ми вирушаємо на концерти, це, по суті, і є наша сімейна відпустка», — якось розповідала в одному зі своїх інтерв’ю Світлана.




Вона також зізнається, що попри всі випробування, її чоловік Олексій залишається опорою сім’ї, демонструючи неймовірну терплячість. Але, як жартує сама Світлана, навіть у нього інколи не витримують нерви через її емоційний стан.

Останні новини:  Кендалл Дженнер стала блондинкою (фото)

Говорячи про виховання дітей, Світлана зазначила, що вони з Олексієм завжди намагаються підходити до цього разом, консультуються з психологами, шукають корисну інформацію в інтернеті, і головне — домовляються робити все разом, як єдина команда.




1111529