Сергій Притула показав 16-річного сина від першого шлюбу (фото)

10.09.2024   06:40    1092

Телеведучий та головний волонтер країни Сергій Притула – багатодітний батько. Чоловік має двох маленьких доньок від другої дружини і 16-річного сина від першого шлюбу.

Ще 3 роки тому Сергій Притула був одним з найвідоміших та найпопулярніших телеведучих України. Шоумен частенько веселив публіку й історіями про власне сімейне життя. Глядачі неодноразово чули від Притули про його сина Дмитрика. Про те, який він кумедний та розумний.

Дмитрик – старший син Притули від першого шлюбу. Хлопчику зараз 16 років і він неймовірно схожий на свого зіркового батька.

Останні новини:  Сестра Кари Делевінь у шикарній сукні з'явилася на модній презентації (фото)

Сам Дмитро не веде соціальних мереж, а його матір вкрай рідко публікує його фото у соціальних мережах. Найсвіжіше фото сина Притули було опубліковане ще 2 роки тому. Ще тоді прихильники відмічали, як подорослішав Дмитро і як  він змужнів.

 

Відомо, що хлопчик дуже гарно навчається у школі і є відмінником. Також у Дмитрика багато хобі, зокрема – гра на барабанах.

Незважаючи на те, що Притула розлучився з дружиною, коли його син ще був зовсім маленьким, він весь цей час з ним тісно спілкується і утримує його фінансово.

Останні новини:  Наомі Кемпбелл зіткнулася в Азербайджані з колишнім нареченим: 20 років його не пощадили (фото)

Матір’ю Дмитра являється жінка на ім’я Юлія. З нею Притула одружився ще у далеко 2007 році. Вже через рік вони стали батьками. Прожили подружжя у шлюбі всього кілька років і, не пройшовши кризу сімейних стосунків, вирішили розлучитися. Тоді Притула придбав для колишньої дружини і сина велику квартиру площею 150 квадратних метрів і зробив все, щоб його син ріс в гарних умовах.

Останні новини:  Власниця трьох квартир і двох автомобілів: де зараз 21-річна блогерка Юлія Верба (фото)

Зараз Притула має другу дружину на ім’я Катерина, яка народила йому вдвох доньок: Соломію і Стефанію. Нова дружина Притули знайшла спільну мову з його сином і навіть з колишньою дружиною. Більше того, Сергій запевняє, що вони з колишньою дружиною дружать сім’ями.