Селена Гомес зі сцени премії Еммі висміяла Трампа

17.09.2024   15:30    929

Знаменитість нагадала про зневажливе висловлювання кандидата у віцепрезиденти про «бездітних кошатниць».

Селена Гомес зі сцени премії Еммі висміяла Трампа
Американська співачка та акторка Селена Гомес потролила кандидата в президенти США Дональда Трампа зі сцени кінопремії Еммі-2024.

Таким чином виконавиця «помстилася» політику, який нещодавно образив її близьку подругу Тейлор Свіфт. Про це повідомляє The Mirror.

Зокрема, в ніч на 16 вересня в Лос-Анджелесі знаменитість вийшла на сцену разом зі своїми колегами по стрічці Вбивства в одній будівлі, аби нагородити першого переможця.

Останні новини:  У леопардовій сукні і волошковому пальті: гламурний образ Єви Мендес

Зірки вирішили розважити публіку та пожартувати один над одним. Зокрема, Мартін Шорт звернувся до Стіва Мартіна. Він сказав: «Дозвольте сказати, що для мене неймовірно велика честь працювати з кимось, хто має такий вигляд, ніби впав і не може встати». На іронічне висловлення колеги актор відповів: «І дозвольте мені розповісти, яка честь для мене працювати з людиною, яка має вигляд колишньої чемпіонки з тенісу серед жінок».

Селена Гомес, зі свого боку, вийшла на сцену і заявила, що «поклала край» жартівливій суперечці: І дозвольте мені сказати, яка це честь працювати з двома хлопцями, які дуже далекі від того, щоб бути бездітними кошатницями».

Останні новини:  Як виглядає матір Тіни Кароль і що про неї відомо

Своєю дотепною фразою співачка «висміяла» Дональда Трампа, чий кандидат у віцепрезиденти зневажливо висловився про жінок, які не народжували.


korrespondent.net