Rivian через економію прибирає деякі функції зі своїх авто: які цього разу

Сьогодні,   11:31    207

Rivian, зіштовхуючись із фінансовими труднощами, продовжує впроваджувати заходи щодо скорочення витрат, що вже викликало невдоволення у нових власників моделей 2025 року. Зокрема, власники Rivian R1S 2025 виявили, що в третьому ряду зникли ящики для зберігання в підлокітниках, які тепер замінені підсклянниками. Також загубилася функція автоматичного затемнення на пасажирському дзеркалі.

Коли Rivian вперше представила свої моделі, вони справили гарне враження на клієнтів та критиків завдяки високій якості складання, що робило їх гідними конкурентами на ринку автомобілів класу люкс. Однак, зіштовхнувшись із фінансовими проблемами, компанія була змушена піти на непопулярні заходи.

Останні новини:  В Україні призупинили видачу індивідуальних номерних знаків

Одним із перших кроків щодо скорочення витрат стало видалення корисних функцій. 2022 року було прибрано 12-вольтові розетки з переднього багажника, а 2023 року — з центральної консолі. Також викликали питання у клієнтів заміни преміальної аудіосистеми Meridian на власну, менш якісну та видалення одного з двох звукових сигналів.

З випуском моделей 2025 Rivian продовжила скорочення витрат, однак, як виявилося, цього було недостатньо. Тепер деякі власники R1S виявили, що їхні автомобілі втратили додаткові зручності в третьому ряду. Замість звичних ящиків для зберігання речей підлокітники були замінені на підсклянники, а порт USB-C був переміщений в один із підсклянників. Це викликало розчарування у покупців, які планували використати ящики для зберігання дитячих речей.

Останні новини:  Mansory представило суперпотужну версію Audi RS7

Ще однією зміною стало видалення функції автоматичного затемнення пасажирського дзеркала, що також викликало невдоволення у деяких власників, які помітили яскравий відблиск від фар інших машин.


Аmpercar.com