Приїхав без Меган: принца Гаррі помітили на благодійному концерті (фото)

Сьогодні,   05:50    403

Принц Гаррі провів вечір у Карпінтерії, допомагаючи збирати кошти для служби швидкого реагування округу Санта-Барбара.

Герцог Сассекський відвідав осінній концерт One805Live, ведучим якого був Кевін Костнер. На заході збирали кошти для місцевих пожежників, поліції та шерифських управлінь, а отримані кошти йдуть на обладнання та ресурси для психічного здоров’я.

Гаррі вийшов на сцену перед сотнями глядачів разом із почесним гостем вечора, пілотом авіації підтримки округу Санта-Барбара Лореном Кортні.

«Як ви, ймовірно, вже чули, 22 роки військової служби, більше 10 000 годин, і він рідко бачиться зі своєю сім’єю, тому що він завжди тут, літає вертольотами», — сказав принц Гаррі про Кортні. Гаррі поцікавився у пілота, чому у 65 років він все ще літає?

Останні новини:  Дар'я Білодід у червоному та з сумкою Chanel попозувала на даху елітного ЖК (фото)

«Я роблю це, тому що мені це подобається, і мені подобається робити це для округу Санта-Барбара. Це корисний досвід, коли ми кудись виходимо: гасимо пожежі, рятуємо когось у глушині, евакуюємо постраждалих після автомобільних аварій або патрулюємо територію, забезпечуючи безпеку громадян», — відповів чоловік, цитує його слова видання People.

Торік у вересні принц Гаррі був присутній на заході разом зі своєю дружиною Меган Маркл. Але герцогиня нездужає, тому вона не змогла супроводжувати чоловіка і цього разу.

Останні новини:  Анджеліна Джолі та її 16-річна донька зробили однакові татуювання (фото)