Пісний білок допомагає позбутися жиру на животі

Сьогодні,   08:00    865


За словами нутриціолога, збільшення споживання пісного білка у вашому раціоні може допомогти вам позбутися вісцерального жиру.

Вісцеральний жир зберігається глибоко у животі, тому його неможливо побачити. Певна його кількість необхідна, оскільки вона ізолює та захищає життєво важливі органи. Але дуже багато його може бути небезпечним, і відомо, що воно викликає такі ускладнення, як хвороби серця, діабет 2 типу та деякі види раку.

Останні новини:  Лікар-токсиколог попередила про небезпеку деяких вітамінів та БАДів

Подібно до підшкірного жиру, який знаходиться прямо під шкірою, можна зменшити кількість вісцерального жиру в організмі.

Один із способів зробити це за допомогою дієти.

Вісцеральний жир – це тілесний жир, який не видно неозброєним оком; він зберігається всередині вашого тіла та навколо органів, включаючи печінку і, у деяких випадках, серце. Найкращий спосіб позбутися будь-якого вісцерального жиру навколо тіла – це створити собі дефіцит калорій, гарантуючи, що ви споживаєте менше калорій, ніж спалюєте протягом дня.

Зокрема, вона порадила їсти нежирний білок.

Останні новини:  Шість звичок у їжі, які можуть вказувати на розлад харчової поведінки

Щоб спробувати зменшити рівень вісцерального жиру, ви повинні прагнути скоротити кількість вуглеводів, які ви їсте як частину свого звичайного раціону.

“Однією з найкращих продуктів для боротьби з вісцеральним жиром є нежирний білок, такий як яловичина і курка, а також риба – обидва продукти містять мало жиру. Цілісні зерна та горіхи також є відмінними джерелами білка, які містять менше насичених жирів, ніж білок, що міститься у тварин джерелах”.

Останні новини:  Як зберегти здоров’я мозку: названі головні звички

Поєднання цільного зерна та горіхів з білками, що містяться в нежирному м’ясі та рибі, також підвищить рівень ситості, який ви відчуваєте.

Джерела нежирного білка включають:

  • Курка та індичка без шкіри
  • Риба з білим м’ясом, включаючи тріску та пікшу
  • Тофу
  • Простий грецький йогурт
  • Квасоля, горох та сочевиця
  • Яєчні білки


woman24.kyiv.ua