Переможниця “МастерШеф-12” показала, що зробив її наречений (фото)

Вчора,   22:30    476

Валерія Матрохіна стала справжнім відкриттям у 12 сезоні “МастерШеф”. Невимовно красива дівчина з очима, від яких неможливо відірвати власного погляду, одразу запам’яталася суддям і глядачам. За дівчину почали вболівати з перших випусків. Всі вірили, що вона пройде далеко. Але рішуче ставку саме на її перемогу робили одиниці, бо вбачали фаворитів в інших.

Та Лєра не просто перемогла, а показала, що людина з сильним бажанням здатна досягнути значного прогресу навіть за обмежений час. До завершення 12 сезоні Матрохіна підійшла вже не просто аматором, а професіоналом, який цілком може відкривати власну справу. Але поки на такий крок Лєра не наважується та розвиває власний блог. Чи, вірніше, розвивала?

Останні новини:  Дівчина Леонардо Ді Капріо вийшла на подіум під час Паризького тижня моди (фото)

На сторінці кулінарки з’явився допис, в якому її коханий зізнається, що Валерії тут більше не буде! Але не спішіть хвилюватися, бо це просто жарт, і блогерка вирішила спробувати новий формат. Відео дійсно обійшлося без участі кулінарки. Натомість рецепт тирамісу з халвою підписникам показав Костянтин з песиком Трюфелем, який зявився у родині Лєри на початку вересня. Ім’я для пухнастика, до слова, Матрохіній допомагала обирати її авдиторія.

Останні новини:  У костюмі-трійці і з елегантною зачіскою: Олена Зеленська зустрілася з королевою Швеції (фото)
 

Шанувальникам дуже сподобалася така подача рецепта та Костянтин, якого вони зазвичай бачать лише на світлинах. Тому підписники попросили, щоб він з’являвся на сторінці частіше разом з Лєрою та в окремих рубриках. І, звісно ж, всі оцінили дуже милого песика!

До слова, Костянтин — чоловік мрії для Лєри. Він не лише щиро кохає дівчину, а й в усьому розділяє її життєві цінності. Зовсім не факт, що без хлопця Матрохіна змогла б зайти аж до суперфіналу “МастерШеф” та здобути там перемогу. Костянтин завжди підтримував дівчину, коли їй було складно та вона була за крок до того, щоб здатися і поїхати додому.

Останні новини:  Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс показали образи для осіннього побачення (фото)