Оксана Білозір виступила в Суджі Курської області

Сьогодні,   01:00    1501

У своєму фотоблозі артистка опублікувала ролик зі зруйнованої церкви в російському місті, яке взяли під контроль наші бійці. На кадрах Білозір у бронежилеті виконує пісню «Ісусе милий»

«Суджа. Курська область. Зруйнована церква», – написала під роликом співачка. У свою чергу волонтер Андрій Печений на своїй сторінці у Facebook показав, як з артисткою прогулювався Суджею, оглядаючи околиці.

Останні новини:  Памела Андерсон під прицілом папараці в Іспанії

Зокрема, волонтери з Білозір зробили фото на тлі російського магазину та біля українського прапора поруч із дорожнім вказівником, де написані назви російських міст.

Щоб підтримати бойовий дух українських бійців Оксана Білозір також дала свій імпровізований концерт просто неба. Під час виконання своїх хітів зірка символічно тримала у руках синьо-жовтий прапор з написом

Останні новини:  Джордж Клуні розкрив головне правило в шлюбі

«Молюся за Україну». Ба більше, вона зізналася, що навіть встигла поспілкуватися з місцевими мешканцями й була здивованою, що вони вже відповідають їй українською.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oksana Bilozir (@oksana_bilozir)




«Повернулася з поїздки в Курську область! Поспілкувалася із місцевими мешканцями. До речі, вони розуміють українську і навіть пробують відповідати українською. Відвідала кілька місцевих храмів! Возила нашим

Останні новини:  Експерт оцінив зміни у зовнішності Потапа

Воїнам… добре слово й українську пісню, яка надихає, об’єднує і дає силу», – поділилася враженнями Білозір.